Родният финансист Кирил Евтимов проведе любопитни срещи покрай посещението си

...
Родният финансист Кирил Евтимов проведе любопитни срещи покрай посещението си
Коментари Харесай

Световна легенда позира с фланелка на Чепинец

Родният финансист Кирил Евтимов организира любопитни срещи около визитата си на осминафиналния реванш от Шампионската лига, в който Челси победи Борусия (Дортмунд) с 2:0 и отстрани немския отбор от шампионата. В коридорите на " Стамфорд бридж " бургазлията се засече с именитите датчани Михаел Лаудруп и Петер Шмайхел. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед си спомни за мачовете си против националния тим на България от края на 80-те години на ХХ, както и за срещата на 11 октомври 2000 година, приключила при резултат 1:1. Тогава попадението за България е дело на Димитър Бербатов, а Шмайхел си спомня чудесно мача, защото това освен е предпоследният му дуел с екипа на " аления динамит ", само че и последният гол, който получава като състезател на националния си тим. 

59-годишният датчанин употребява опцията да поздрави някогашния български национал и воин от САЩ`94 Ивайло Йорданов, с който се засичат в Спортинг (Лисабон) в интервала 1999 - 2001 г. 

Михаел Лаудруп в диалога си с Евтимов си напомни години, в които е бил съотборник с Христо Стоичков в Барселона. Датчанинът научи, че точно в този интервал си е спечелил доста почитатели в България. След това се сети и за мощното показване на Камата и на българските национали по време на международното състезание през 1994 година Накрая Лаудруп оказа огромно внимание на Чепинец (Велинград), поставяйки своя подпис върху фланелка на четвъртодивизионния отбор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР