Родният двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Бисер Станоев-Рамбо,

...
Родният двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Бисер Станоев-Рамбо,
Коментари Харесай

Сапаревският Рамбо се видя в чудо на морето, жени го гонят по плажа и не спират да се кръстят

Родният двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Бисер Станоев-Рамбо, бе един от видните посетители на обичайния събор във връзка Голяма Богородица в родното му село Сапарево.

Той дойде на събитието със фамилията си и според същинския холивудски жанр, не дойде с елементарен автомобил, а с американска лимузина, с която събира погледите на хората към този момент 20 години.

Веднага след идването си, Бисер бе обкръжен от приятелите си от детството, измежду които служителят на реда Йордан Ковачев.

Въпреки че сапаревският Рамбо е доста по-млад от действителния Рамбо, доста хора към момента ги бъркат, като го асоциират с екшън героя, който преди време снима кино лентата " Непобедимите " в България.

Бисер е част от рода Станоеви от Сапарево. Той и фамилията му живеят в Самоков, където той работи като автомонтьор. Освен това, демонстрира огромна пристрастеност към американските коли.

Йордан Вучков, който дружно с Бисер фамилията летуваха и се върнаха неотдавна от българското Черноморие, споделя: " На всяко място на плажа хора се спускаха към Бисер с фланелки и шапки, желаеха подписи. Беше извънредно занимателно, а някои български почитатели даже го поздравяваха на британски, мислейки, че е същински Силвестър Сталоун. Въпреки че обяснихме на всички, че Бисер е двойник, хората продължаваха да желаят подписи, тъй като и като двойник има своята специфична стойност. "

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Рамбо Българският Рамбо Силвестър Сталоун Непобедимите Бисер Станоев Бисер Станоев-Рамбо жени море
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР