Родните плажове крият не по-малко красиви от чуждите познати и

...
Родните плажове крият не по-малко красиви от чуждите познати и
Коментари Харесай

„Най-красивите кътчета по Черноморието“ в пътеводителя на Ели Иванова, Надежда Серафимова и Росица Димитрова

Родните плажове крият не по-малко красиви от непознатите познати и не чак толкоз познати пейзажи, които ревностно пазят тайните си от многолюдните туристически тълпи.

В красивото издание на „ Най-красивите кътчета по Черноморието “ с над 150 фотографии три от най-популярните блогърки, които пишат за туризъм в България, Надежда Серафимова от блога Тефтерчето на един странник, Росица Димитрова от Trips with Rosie и Ели Иванова от Друми в думи, са събрали общо 57 благоприятни условия за незабравими завършения за авантюристи от най-северната до най-южната точка на морския ни бряг.

От Дуранкулак и Дуранкулашкото езеро до Резово и устието на река Резовска – в това издание читателят ще открие невероятни естествени явления, мистериозни монументи от древността, исторически забележителности и свещени места, скрити кътчета, където към момента човешката интервенция е сведена до най-малко.

Верни на задачата си да обрисуват с думи своите усещания за всяко посетено кътче, трите пътешественички са се постарали да пренесат неповторимата сила на включените дестинации и да предадат любовта си към пътуването на всички други пътешественици.

Подходящо за начинаещи откриватели и за търсачи на завършения, в изданието са поместени подробни описания на туристическите направления, точни координати, потребни препоръки за пътешественици и фенове на фотографията, както и майсторски фотоси, разкриващи смайващи и незабравими гледки.

А най-хубавото – някои от „ Най-красивите кътчета по Черноморието “ са налични през всички сезони.

„ Най-красивите кътчета по Черноморието “ от Надежда Серафимова, Росица Димитрова и Ели Иванова е вашата карта към съкровищница с черноморски перли, която ще ви води на незабравимо премеждие по родното Черноморие.

Надежда Серафимова е основател и създател на блога Тефтерчето на един странник. Пътуването е нейната най-голяма пристрастеност и твърдо пази тезата, че преди да обиколим света, първо би трябвало да опознаем родината. Създател е на редица публикации за известни и по-малко известни родни места, създател на посетител изявления и участник в състезания на тематика туризъм.

Заедно със своя блог, тя е част от АСТОМ – Асоциация на притежателите на туристически онлайн медии. Обичта към пътешествията и специфичното отношение към България я подтикват да даде начало на още един патриотичен план – „ Роден Пъзел “ – сбирка от пъзели на български забележителности.

Росица Димитрова е фотограф, основател и създател на блога Trips with Rosie. През 2020 година печели първа премия за обява в туристически блог в състезанието на Министерството на туризма. Росица е ръководител на АСТОМ. Любовта ù към фотографията идва, откакто стартира да пътува. Определя я като своя „ голяма “ пристрастеност и се пробва да комбинира пътешествията с гоненето на съвършения кадър.

Така съумява да съчетава двете си огромни увлечения – пътуването и нощната снимка. Нейна фотография от лунното затъмнение и Побити камъни е включена в онлайн обява на Forbes през януари 2020 година

Ели Иванова е основател и създател на блога Друми в думи. Автор е на над 400 публикации на туристическа тема и на пътеводителите „ 52 екопътеки за всеки “, „ Седем дни в Родопите “ и „ 52 по-малко познати пътеки за всеки “. Съосновател на АСТОМ. Жури в няколко състезанието на тематика туризъм. Победител в категория „ Най-интересни туристически издания “ за 2020-а в състезанието „ Чети и пътувай “ в границите на туристическо ревю „ Културен туризъм “ – Велико Търново.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР