Родните инфлуенсърски двойки се разделят една подир друга, а ние

...
Родните инфлуенсърски двойки се разделят една подир друга, а ние
Коментари Харесай

Ново 20: Даниел Петканов е в основата на развода? Алекс - изненадана от решението му

Родните инфлуенсърски двойки се разделят една след друга, а ние към този момент все по-малко имаме вяра в любовта в Instagram. Трудно ни е да повярваме, че тези лъскави и щастливи фотоси не са същински, а единствено, с цел да се популяризира тоалетна хартия или хапчета за разхлабване.

Виж още: Марешка е гневна: " Станах очевидец на тежко закононарушение, стартирам да ненавиждам Пловдив "  

Но обстоятелствата са си обстоятелства - Петканови към този момент са подали документи за бракоразвод и за изненада на всички не Александра е в основата на решението за раздялата, а Лудия кореспондент. Или най-малко по този начин пишат приятелки на моделката.

Виж още: Ще я познае ли Меди? Моника отново се ремонтира в Истанбул 

" Човекът, който желае бракоразвод в тази ситуация, е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ желае да се равежда.... Аз съм един от околните ѝ хора и виждам какъв брой страда тя от този бракоразвод, само че Даниел е прекомерно решен, че желае да се разделят, неотстъпчив е ", написа жена, представяща се под фотосите на Александра за нейна близка. 

И това очевидно не са празни приказки. Под един от мненията, който показва изненада от решението за развода, се включва и Алекс Петканова. " Да ви кажа почтено... и аз не чаках! "

Виж още: Габи хвърли бомбата: Има мъж до нея и той ѝ е избраник! 

Междувременно се появиха и разбори на психолози пред седмични издания, които твърдяха, че белезите за идната разлъка са се появили много от дълго време. Появи се и информация, съгласно която Алекс към този момент е намерила заместител на Даниел - нещо, което нито е доказано, нито има солидни доказателства.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/
https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР