Родните инфлуенсъри, по подражание на чуждите звезди, печелят луди пари

...
Родните инфлуенсъри, по подражание на чуждите звезди, печелят луди пари
Коментари Харесай

Кои са най-скъпите инфлуенсъри у нас? Алекс Петканова прибира два бона за пост, Лео Бианка рекордьор при мъжете и още…

Родните инфлуенсъри, по подражателство на непознатите звезди, печелят луди пари от изявления в обществените мрежи, с които поддържат забележителен стандарт на живот, който не могат да си разрешат множеството лекари и академични преподаватели. Затова всяка втора моделка дава благо и драго да генерира нови и нови почитатели, с цел да стартира да захлебва от реклама. „ Галерия “ разгласява хонорарите на най-известните ни високоплатени инфлуенсъри.

Оказа се, че моделката Алекс Петканова взима най-тлъсти суми и даже бие Николета Лозанова по доходи. Жената на Лудия кореспондент Дани Петканов прибира по два бона за един пост в Instagram и по 500 за story.

След нея се подрежда Николета Лозанова която получава по 1500 лева за обява. Обаче все по-често отхвърля да популяризира всевъзможни артикули, тъй като има свои козметичен бранд, който развива сполучливо.

Следва я фитнес-инструкторката Биляна Йотовска, която прибира 1200 лева за един пост и стори в Инстаграм. Тя обаче прави отстъпки за повече изявления и  цената и за два поста и от 2 до 5 сторита е 2 бона.

Следват я силиконката Джулиана Гани, Евгения Джаферович и Златка Димитрова , които желаят по хилядарка за пост. Последната обаче избира да подписва дълготрайни контракти с компании и постоянно отхвърли да популяризира артикули на съперници на нейни бизнес сътрудници от години. Най-ниските възнаграждения са на мис България 2015 Марина Войкова която прибира 400 лева, Ася Капчикова взима по 300 лева Лили от Биг Брадър едвам 200 лева на пост и стори в Instagram.

При мъжете най-успешен е готвачът Лео Бианка. За един пост и стори във фейсбук или Instagram той взима 1500 лева без Данък добавена стойност. Ако те са споделени във Facebook цената се подвига на 2200 лева За четири поста и четири сторита, идентични, споделени и във Facebook, и  в Instagram прибира 6700 лева без Данък добавена стойност, само че не се съгласява на повече от две изявления на месец.

Актьорът Калин Врачански също е желан от разнообразни марки, с цел да популяризират продуктите им.  За един пост и едно стори в Instagram той взима 1200 лева без Данък добавена стойност. За шерване на обявата като пости и стори и във Facebook желае 1500 лева без Данък добавена стойност.

Актьорът от Откраднат живот Наум Шопов прибира хилядарка. Ако е с половинката си Теа Минкова цената му скача доста. Танцьорът и риалити звездата Наско Месечков се обогатява едвам с 400 лева  за няколко поста и сторита в Инстаграм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР