Роднини показаха нови чатове от интензивното отделение в УМБАЛ Канев-Русе,

...
Роднини показаха нови чатове от интензивното отделение в УМБАЛ Канев-Русе,
Коментари Харесай

„Много ме боли“: Сестрата на починалата родилка показа нов чат

Роднини демонстрираха нови чатове от интензивното поделение в УМБАЛ " Канев " -Русе, където Ивелина е била настанена след раждането със секцио.

 „ Аз към този момент разсъниха и крещя – доста ме боли, доста ме боли, и тя вика – разбрахме, момиче, млъкни към този момент, ще си загубиш матката “, написала умрялата родилка, стана ясно от чат показан от сестра на брачна половинка Искрена Симеонова.

Снимка: bTV

Семейството и другари на умрялата пристигнаха пред болничното заведение УМБАЛ " Канев "  в Русе- те настояват, че личният състав не е обърнал внимание на недоволствата й, че не се усеща добре, и че това е довело до съдбовния излаз. Медицинското умозаключение е белодробна емболия.

През нощта споделила, че има потребност от помощ

„ Все още не са ми дали документ от аутопсията. Казах, по какъв начин по този начин го решихте това нещо, след както нямам документ от аутопсията “, сподели брачният партньор Мартин Симеонов.

„ Много хора са възмутени, покъртително е, гнусно е, принудително този живот да бъде лишен и тези деца да порастват без майка и това младо момче на 25 години да остане вдовец “, сподели близката на умрялата Елица Димитрова.

Близки на 29-годишната жена влязоха в болничното заведение, с цел да изискат пояснения от лекарите

„ В момента върви вътрешна инспекция по случая, чака се експертна инспекция от медицинския одит, на който ще бъде показана цялата документи. Ние нищо не желаеме да прикриваме, околните държаха да бъде освободено тялото, ние държахме да има аутопсия “, сподели Иван Иванов, шеф на УМБАЛ " Канев " - Русе

Очаква се резултатите да излязат до 20 дни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР