Роднини на израелски заложници, задържани в Газа, протестираха и разпънаха

...
Роднини на израелски заложници, задържани в Газа, протестираха и разпънаха
Коментари Харесай

Израелски семейства на заложници протестират, тъй като Бенямин Нетаняху отхвърля примирието в Газа

Роднини на израелски заложници, арестувани в Газа, стачкуваха и разпънаха палатките си пред къщата на Бенямин Нетаняху в Йерусалим, откакто израелският министър председател отхвърли последните условия на Хамас за освобождението им.

В неделя вечерта стачкуващи държаха плакати и тениски с послания, в това число „ Върнете ги вкъщи в този момент! “ прикани за връщането на почти 130-те заложници, които към момента се държат от Хамас, преди да лагеруват пред резиденцията на Нетаняху.

Демонстрацията демонстрира възходящото отчаяние измежду фамилиите на заложниците - които в този момент са държани в Газа от 108 дни - и пристигна малко откакто Нетаняху издаде видео, в което сподели, че „ изцяло “ отхвърля последните претенции на Хамас за тяхното освобождение.

„ Хамас изисква, в подмяна на освобождението на нашите заложници, края на войната, изтеглянето на нашите сили от Газа, освобождението на убийците и изнасилвачите на Nukhba [подразделението на Хамас, което управлява офанзивата против Израел на 7 октом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР