Родителите на бъдещите първокласници в столицата могат да се информират

...
Родителите на бъдещите първокласници в столицата могат да се информират
Коментари Харесай

Онлайн кандидатстване за прием на първокласниците в София

Родителите на бъдещите първокласници в столицата могат да се осведомят за приема в учебните заведения на уеб страницата на Столичната община в рубриката "Образование ", в раздела "Съобщения ". Там са оповестени графикът за дейностите и прилежащите региони на учебните заведения за банкет за образователната 2020/2021 година. Това оповестяват от Регионалното ръководство на образованието в София.

Заявленията за банкет в първи клас се одобряват от 21 април до 21 май. От РУО означават, че те могат да бъдат подавани и по електронен път. На уеб страницата на всяко учебно заведение ще бъдат оповестени редът и методът за приемането им онлайн - с електронната система на учебното заведение, или на е-поща. Заявлението, попълнено от родителя и изпратено на електронната поща на учебното заведение или на друга електронна система, ще бъде въведено във входящия дневник на учебното заведение. Родителят на имейл ще получи входящ номер на документа.

На 1 юни в 17.00 часа ще бъдат оповестени на електронните страници на учебните заведения описите с признатите възпитаници на първото класиране в учебните заведения в София. Публикуваните описи ще съдържат входящите номера от заявките на бъдещите първокласници.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР