Родители скочиха срещу Глория Петкова! Глория Петкова – модел, но известна

...
Родители скочиха срещу Глория Петкова!
Глория Петкова – модел, но известна
Коментари Харесай

Болестно поведение показва моделът Глория Петкова!

Родители скочиха против Глория Петкова!
Глория Петкова – модел, само че известна на българите главно от присъединяване си в Къщата на Големия брат преди години, демонстрира неуместно и даже болестно държание. В това са уверени болшинството от гледащите и слушащи изявленията й в последно време.
 Глория Петкова
Глория Петкова разгневи родители и с право

Първо – Глория наподобява като чироз (в дословния смисъл). Тя е суха и слаба като вейка, въпреки че към този момент е родила една щерка, а и по никакъв начин не е ниска на растеж. За цялостната си визия тя умерено може да мине за човек с психологични проблеми във връзка с храненето.

Това удостоверява и последното й изявление, а точно, че яде единствено един път в денонощието и то като пиле, в напълно дребна порцийка. През другото време не поглеждала храна, камо ли да я допре.

„Така хапвам от години и организмът ми е свикнал, по тази причина и не усещам апетит. Поемам доста течности и съм супер. Няма слаб човек без апетит, това му е майката“, изяснява Глория Петкова.

Думите й обаче са посрещнати на нож от маса съответни родители, които скочиха против препоръките на модела и какъв образец дава на подрастващите им отрочета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР