Родители и представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска

...
Родители и представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска
Коментари Харесай

Граждани демонстрират за нова сграда на детската болница

Родители и представители на Националната гражданска самодейност " За същинска детска болница " излязоха на митинг в сряда пред Министерския съвет, заяви БГНЕС. Те недоволстват от опита на страната в лицето на бившето държавно управление да настани детската болница в 40-годишно скеле.

Пред постройката на Министерски съвет тази заран е повдигнат огромен афиш с надпис: " Измамата на Ананиев за 95 млн. лева ".

Георги Богданов от „ Национална мрежа за децата ” изясни, че недоволството им се е засилило поради среща по въпроса, която през вчерашния ден се е провела в районното министерство, без обаче да бъдат поканени жители.

" Продължава да се пренебрегват тези 85 000 души, които подписаха петиция, която е част от това да имаме една съвременна детска болница. Опитват се да се вършат взаимни отстъпки, да се заобикалят архитектурните правила, нормите за строителство, нормите за геодезия, всички правила ", изясни Богданов претекстовете за негодуванието на хората.

В началото на съвещанието на служебното държавно управление министър председателят Стефан Янев помоли министрите на опазването на здравето и на районното развиване Стойчо Кацаров и Виолета Комитова да провеждат среща с протестиращите, с цел да „ забележим дали можем да бъдем взаимнополезни в търсене на решение ”.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР