Родители и 17-годишният им син получиха глоби и обществено порицание

...
Родители и 17-годишният им син получиха глоби и обществено порицание
Коментари Харесай

Правосъдие! Осъдиха родители и син, млатили ученик по време на час

Родители и 17-годишният им наследник получиха санкции и публично неодобрение за това, че влетели в школо и пребили възпитаник по време на час, научи BulNews.bg.
Екшънът се разиграл към 12 часа на 30 януари в постройката на СУ „ Иван Вазов “ във Вършец. Майката Детелина, бащата В.К. и синът им Камен нахлули в постройката на учебното заведение и най-безцеремонно прекъснали образователния развой в класна стая. Тримата почнали да постановат 14-годишния ученик на школото Атанас Илиев, след което си тръгнали.
Малко по-късно пострадалият осмокласник самичък подал сигнал в полицията. Той бил получил охлузвания в региона на врата и оток на дясното око.
Веднага след случая нападателната фамилия е арестувана в ареста и всички създали цялостни признания. Излиза, че двете деца се скарали в предходното междучасие и Камен извикал родителите си.
Деянието е осъществено по хулигански подбуди и е съпроводено с дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, постановили магистратите от районния съд в Берковица. И тримата нападатели са освободени от наказателна отговорност, само че родителите би трябвало да платят санкции от по 1000 лв.. Младежът пък ще получи публично неодобрение, като правосъдното решение ще бъде прочетено пред учителския и училищен колектив на учебното заведение. Фамилията би трябвало да си подели и направените разходи по делото, които възлизат на към 550 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР