Роденият в Русе вратар Александър Георгиев спаси 30 удара при

...
Роденият в Русе вратар Александър Георгиев спаси 30 удара при
Коментари Харесай

Георгиев отрази 30 удара, но Рейнджърс загуби тежко

Роденият в Русе вратар Александър Георгиев избави 30 удара при загубата на Ню Йорк Рейнджърс с 1:5 против Вегас Голдън Найтс в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Руският национал размени в състава Игор Шестьоркин, който бе подложен в Covid-19 протокола преди началото на дуела.

Марк Стоун и Матиас Янмарк вкараха на Георгиев в границите на 4:55 във втората третина и Вегас се откъсна рано в резултата, с цел да скапе завръщането в залата на някогашния си треньор Джерард Галант. Сега той води Рейнджърс, само че преди четири години бе отпред на Голдън Найтс при присъединяване на тима във финалната серия за Купа " Стенли ".

Джонатан Марчесо се разписа два пъти и някогашният състезател на нюйоркчаните Брет Хаудън също вкара за тима от Лас Вегас, който завоюва против Рейнджърс за шести път във всичките им осем срещи. Робин Лехнер пък отрази 18 удара на вратата си.

Крис Крайдър бе прецизен за Рейнджърс с 21-ия си гол за сезона. С това проваляне нюйоркчаните останаха равни с Вашингтон на върха в Столичната дивизия, до момента в който Вегас води в Тихоокеанската с четири точки пред Анахайм.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР