Родените през 80-те, а и не само, помнят, че преди

...
Родените през 80-те, а и не само, помнят, че преди
Коментари Харесай

Дързост и красота и още 9 ретро сериала, с които отраснахме

Родените през 80-те, а и освен, помнят, че преди Game of Thrones, True Detective, House of Cards и други паметни сериали на съвремието, феновете задоволяваха глада си за кино, интриги и събития с различен вид серийни продукции, които владееха вниманието и въображението на всеобщия фен не по-малко от актуалните телевизионни епоси.

Липсата на Интернет и торенти заковаваше почитателите на Освалдо Риос на диваните в уречения час. Много преди красивото, изпито лице на Матю Макконъхи и сините очи на Къванч Татлъту, Освалдо Риос мачкаше женските сърца като любовен самосвал.
 Дезинформацията не е друга позиция 8 авг 2022 | “Не се заблуждавайте! Дезинформацията не е друга позиция! ” - това е посланието на акцията, която...
Бяха времена, в които Джон Сноу не беше роден, а почитателите на малкия екран тръпнеха за ориста на Алисия Гуардиола и Диего. Всички помним стилния бял кичур на доня Перфекта и неосъществената й обич с дон Бриньон – „ Вампира “ – доста по-страшен върколак от сътрудниците на Нина Добрев.

А Касандра? Съдбата на красивата циганка, изиграна от Корайма Торес, и Луис Давид/Игнасио? Колко ли хора трепереха до момента в който Касандра беше прикована на колелото на гибелта и ножовете на Ранду, водачът на циганското племе, летяха към нея?

Не можем да пренебрегнем и мексиканската теленовела „ Просто Мария “. Кой не би следял живота на простодушната селска госпожица Мария и богаташа Хуан Карлос Вияр, който я зарязва, откакто схваща, че е бременна с дребния Хосе Игнасио?

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР