Родената в ЮАР дизайнерка Кайла Метевен се снима абсолютно гола

...
Родената в ЮАР дизайнерка Кайла Метевен се снима абсолютно гола
Коментари Харесай

Горещо: Дизайнерка се съблече чисто гола, остана само по диаманти за $10 милиона

Родената в ЮАР дизайнерка Кайла Метевен се снима безусловно гола за фотосесия, със закрепени по тялото й диаманти, като изясни, че желае да сътвори нещо, което да е артистично и да даде повече мощ на дамите, осведоми " Дейли Мейл ".

26-годишната Кайла позира, " облечена " само по диаманти за Щатски долар 10 милиона за новия брой на списание JMG Lifestyle Magazine.



" За снимките трябваше да бъда гола пред около 20 души, което в началото беше малко страшно, но всъщност не ставаше въпрос за голота, а за създаване на нещо артистично и придобиване на сила чрез тялото на жената ", казва тя.



„ Горда съм, че съм жена, а фотографиите са свързани с това да покажат жените като силни и модерни, исках да създам фотосесия, която е силна, безстрашна и мощна ".



" Имам толкова много уважение към жените, а си спомням как собствената ми майка трябваше да се изправи пред много предизвикателства и проблеми на неравенството ", казва дизайнерката за покойната си майка Лиза Мевен, която се самоубива, когато е била тийнейджърка.

" Надявам се да дам възможност на други жени да бъдат себе си и да се борят за правата си и да си помагат. "



Изглеждащата като Lady Gaga южноафриканка е сложила на главата си диамантена корона от Versace, която се оценява на 3 милиона долара, както и други диаманти и бляскави украшения, украсяващи нейното голо тяло.



Концепцията за заснемането на фотосесията е вдъхновена от класическите филми на Джеймс Бонд, на които Кайла винаги е била голям фен.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР