Роботът Pepper пристигна днес в офиса на Банка ДСК в

...
Роботът Pepper пристигна днес в офиса на Банка ДСК в
Коментари Харесай

Роботът Pepper ще посреща клиенти на Банка ДСК и във Варна

Роботът Pepper дойде през днешния ден в офиса на Банка ДСК в Икономическия университет. Симпатичният хуманоид, който към този момент сполучливо спомага на клиентите на Банката в два клона в София (Mall Serdika и The Mall), ще направи своя дебют и в морската ни столица. Той ще посреща, направлява и общува с клиентите, запознавайки ги с всички настоящи банкови артикули посредством особено вградения в него екран, където ще бъде показвана цялата нужна информация за клиентите. Pepper комуникира най-вече на британски език, само че интензивно учи бългаски език. Наред с потребната информация, сипматичният робот е кадърен да забавлява с танц и да споделя приказки за дребните гости.

Pepper е създаден в Япония, а отговорник за неговото сполучливо имплементиране е „ Мусала Софт “, сътрудник на Банка ДСК в доста планове.

Банка ДСК е първата институция освен в страната, само че и на Балканския полуостров,  която предлага на клиентите си сходна хибридна услуга, съчетаваща образно наличен изкуствен интелект и подпомагане от страна на чиновниците, работещи непосредствено с клиенти.

С включването на Pepper в банковото консултиране Банка ДСК прави идната стъпка в развиването на новаторски и високотехнологични офиси, предоставяйки неповторимо преживяване за своите клиенти. Високотехнологичните клонове, отговарящи на актуалните условия на младото и динамично потомство, оферират цялостно цифрово обслужване, съобразено с най-новите постижения на технологиите в банковия бранш. Освен че дават опция за цялостно самообслужване, футуристичните клонове са и място, където клиентите могат да научат повече за опциите за онлайн банкиране със съдействието и на екип от особено подготвени чиновници.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР