Роберт Левандовски се сбогува искрено с Байерн Мюнхен, тъй като

...
Роберт Левандовски се сбогува искрено с Байерн Мюнхен, тъй като
Коментари Харесай

Левандовски: "Байерн ще остане в сърцето ми завинаги"

Роберт Левандовски се сбогува откровено с Байерн Мюнхен, защото сагата с прекосяването му в Барселона е покрай своя край. След като седмици наред се съобщаваше, че нападателят остава макар желанието му да напусне, баварците най-сетне отстъпиха и през вчерашния ден оповестиха, че са постигнали устно съглашение с испанските си сътрудници.

" Бих желал да благодаря на моите съотборници, членове на личния състав, управлението на клуба и всички, които постоянно са ме подкрепяли и са създали допустимо да спечелим титли за Байерн ", написа Левандовски в Инстаграм.

Той прекара осем сезона в Байерн, печелейки Бундеслигата всякога и вдигайки Шампионската лига през 2020 година Той счупи голям брой върхове за голове и си потегля като един от най-великите играчи в клубната история, откакто два пъти беше разгласен за най-хубав състезател на ФИФА.

„ Гордея се с това, което постигнахме дружно. Преди всичко бих желал да благодаря на почитателите, тъй като вие сте тези, които вършат Байерн специфичния клуб, какъвто е.

Имам привилегията да прекарам осем прелестни години с този клуб и неговите почитатели и това ще остане в сърцето ми вечно ", добави Лева.

33-годишният футболист може да подпише четиригодишен контракт с каталунците още през днешния ден след контрактувана първична сума от 45 милиона евро.

Байерн наподобява към този момент си е подсигурил негов заместител в лицето на Садио Мане от Ливърпул. Вместо да разчитат на един състезател да вкара 40 гола всеки сезон, немските първенци се надяват да разпределят по-равномерно тази задача.

Крилото Серж Гнабри подписа нов контракт до 2026 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР