Робърт Силвестър Кели, по-известен като Ар Кели, е американски хип

...
Робърт Силвестър Кели, по-известен като Ар Кели, е американски хип
Коментари Харесай

Ар Кели ще лежи 30 години в затвора

Робърт Силвестър Кели, по-известен като Ар Кели, е американски хип хоп и арендби реализатор, музикален продуцент и. Последното бе дефинитивно потвърдено, а присъдата за рапъра е 30 години затвор. Той бе упрекнат, че е употребявал известността си, с цел да прави полови похищения над деца и дами.

55-годишният R&B реализатор бе наказан и през септември предходната година в Ню Йорк за за полова употреба.
 Предател за своите и воин за непознатите: Крум Зарков избави машинното гласоподаване 29 юни 2022 | Крум Зарков от Българска социалистическа партия гласоподава срещу връщането на хартиените бюлетини на идващите общи избори. Той не поддържа...
Въпреки вероятността той да остане в пандиза доживот, 30 години също не са малко наказване. Преди да бъде произнесена присъдата няколко дами се изправиха пред съда, с цел да се опълчват на Кели, написа BBC. Някои от жертвите споделят, че насилието, упражнявано върху тях от световноизвестния артист, им е предизвикало съществени душевен проблеми.

Престъпленията били осъществявани в продължение на две десетилетия. Някои доказателства се появиха още през 2002 година, само че при първото дело през 2008 година изпълнителят бе оневинен. Общо 48 души са в Ню Йорк за простъпките му.

В съда бяха показани и доказателства, че Ар Кели е показал подправени документи, с цел да се ожени за починалата към този момент певица Алия през 1994 година Тогава починалата в самолетна злополука изпълнителка била едвам на 15.

Облечен в затворнически панталон и тъмни очила, изпълнителят отхвърли да направи изказване и не реагира при произнасянето на присъдата.

Припомняме, че песните и билетите за концертите на Ар Кели продължиха да се продават даже откакто той бе задържан през 2002 година за това, че направил видеозапис по какъв начин злоупотребява полово с 14-годишно момиче и уринира върху него. Масовото неодобрение застигна артиста едвам когато през 2019 година, в разгара на придвижването #MeToo, излезе документалната поредност " Да преживееш Ар Кели ".

Шестчасовата поредност нa Lifetime даде думата на десетки дами, които описват по какъв начин музикантът е злоупотребявал с тях.

Интервюирани са 50 души, измежду които е някогашната му (законна) брачна половинка, някогашният персонален помощник, беквокалистки от бенда му и негови другари. Членове на екипа му описват, че неговото студио се е трансформирало в скривалище за " лов " на девойки – той ги канел там с концепцията да вършат музика, само че най-после злоупотребявал полово с тях.

Показанията, които оставиха Ар Кели задълго в пандиза

Близо дузина жертви на Ар Кели заеха позицията си в правосъдна зала в Ню Йорк, с цел да дават мъчителни детайлности за малтретирането и издевателството, които са претърпели от известния реализатор. Много от тези 11 дами и мъже, някои от които не са обществено разпознати, разказват, че са правили секс с Ар Кели, когато са били малолетни. Описаха го като контролиращ, ядосан и принудителен, добавяйки, че е претендирал от тях да го назовават ​​ " татенце ".

Някои дами споделят, че са били принудени да пишат писма за изнудване или подправени самопризнания, които по-късно могат да бъдат употребявани против тях.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР