Робърт Кийосаки, известният автор на бестселъра Богат татко, беден татко,

...
Робърт Кийосаки, известният автор на бестселъра Богат татко, беден татко,
Коментари Харесай

Америка ще се сблъска с нова банкова криза – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известният създател на бестселъра " Богат баща, безпаричен баща ", още веднъж изрази угриженост за банковите банкрути и икономическата неустойчивост.

В неотдавнашна актуализация в обществените медии Кийосаки акцентира смисъла на финансовата подготвеност, като направи паралел сред сегашния стопански климат и учебно заведение за хвърчене, в което хората би трябвало да се научат да минават през турбулентни условия.

Той съобщи :

Предупредителното обръщение на Кийосаки съответствува с тревожните данни на FDIC, които демонстрират рекордни равнища на неосъществени загуби от скъпи бумаги, притежавани от американските банки. Неотдавнашният срив на New York Community Bancorp единствено ускори опасенията по отношение на стабилността на банковия бранш.

В светлината на тези събития авторитетни фигури в региона на финансите все по-често се застъпват за различни активи като Биткойн ( BTC ). Кати Ууд от ARK Invest предвижда, че Биткойн ще надмине златото по известност и приток на вложения по време на банкови рецесии.

Кийосаки, който от дълго време предизвестява за пазарни спадове, продължава да твърди, че активи като злато, сребро и BTC служат като основни защитни средства по време на стопански разтърсвания. Той предвижда доста нарастване на цената на тези активи, в случай че обичайните пазари се разклатят.

Освен това Кийосаки чака невиждани върхове за Биткойн, като прогнозите са за постигане на $120,000 през 2024 година и евентуално повишаване до $500,000 за BTC през идната година. В случай на световна икономическа неустойчивост той планува Биткойн да нарастне до $1 милиона.

В изискванията на неустановеност, надвиснала над финансовия пейзаж, утвърждението на Кийосаки за Биткойн като защитна мярка в неспокойни времена намира отклик измежду доста вложители, които желаят да защитят благосъстоянието си от евентуални рецесии.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР