Ритуал на Новолуние за привличане на позитивни промени и късмет

...
Ритуал на Новолуние за привличане на позитивни промени и късмет
Коментари Харесай

Ритуал със захар за привличане на късмет

Ритуал на Новолуние за привличане на положителни промени и шанс в живота

Съществува поверие, че в случай че инцидентно объркате захарта със сол, това е знак за възстановяване на обстановка, обвързвана със здраве, обич или финанси, която ви тормози.

Ако разсипете захар на масата, отново заради нехайство, а не преднамерено, то това приказва за някаква облага, приемане на финансов бонус, възстановяване на вашето богатство. Ако я разсипете на пода, тогава ви чакат приятни любовни завършения. Ако разсипете цялостен буркан, това предвещава помиряване, намиране на общ език с обичания човек.

По време на Новолуние се появява силата на напредък, развиване и позитивни промени. Това е превъзходен миг да употребявате лунната мощ във ваша изгода.

Направете обред на Новолуние, с цел да внесете богатство в живота си.

Не единствено парични облаги, само че и физическо и прочувствено възобновяване, което визира всички сфери на нашия живот.

Вземете чаша питейна вода, по-късно с дясната си ръка ще би трябвало да хвърлите 3 щипки захар и да кажете:

„ Водата е в мен, водата е към мен, тя обкръжава всичко и ме изпълва със силата на положителното предпочитание. Ще я подсладя за себе си, ще пусна положителното в живота си. Приемам всички богатства! Животът ми става сладостен и лек! Така да бъде! ”

След това поемете надълбоко въздух и постепенно издишайте във водата. Покрийте чашата с похлупак и я оставете на перваза на прозореца за една нощ, оставете я да поеме лунната сила.

Вижте още: 7 качества на Скорпиона

На идващия ден, в положително въодушевление, за предпочитане с дървена лъжица разбъркайте водата по посока на часовниковата стрелка, изпийте водата и кажете: Нека казаното от мен се сбъдне!

И си пожелайте страховит ден!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР