Рита Ора е позната с необичайния си стил, който наистина

...
Рита Ора е позната с необичайния си стил, който наистина
Коментари Харесай

Певицата Рита Ора показа секси форми на наградите на MTV след като изуми всички и се появи облечена с....хавлия

Рита Ора е позната с необичайния си жанр, който в действителност е много чудноват от време на време. Този път, обаче, тя като че ли съумя да надмине предходните си прояви при дебюта си на тазгодишните европейски музикални награди на MTV. Събитието се състоя в Лондон, в Арена Уембли и певицата шокира мнозина като се появи с хавлия и забрадка на главата. 26-годишната певица накара някои от присъстващите да издигнат веждите си невярващо, само че в това време тя притегли вниманието и нагорещи всички, до момента в който крачеше по аления килим и всеки можеше да зърне даже бельото й.



Красавицата сподели, че не се опасява да покаже плът и смъкна част от хавлията на пикантни места от тялото й. В същото време зарадва почитателите си и с разголените си крайници. В един миг хавлията много се отвори и се наложи нейна асистентка да се намесва.



Рита Ора може и да е нямала време да се облече след визитата на банята си, само че не бе не запомнила своите аксесоари, измежду които имаше и такива с диаманти.

Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР