Риши Сунак два пъти отказа да изключи огромни съкращения на

...
Риши Сунак два пъти отказа да изключи огромни съкращения на
Коментари Харесай

Риши Сунак отказва да изключи NHS и съкращения на пенсиите на фона на нарастващата аларма за черна дупка от £46 милиарда

Риши Сунак два пъти отхвърли да изключи големи съкращения на пенсиите и NHS да заплати за неговия „ фантазичен “ проект за унищожаване на националното обезпечаване.

Премиерът беше упрекнат, че се държи като Лиз Тръс, откакто сподели, че задачата му е да отстрани изцяло националните осигурителни вноски (NIC). Тревожен нов разбор на труда допуска, че пенсионерите могат да бъдат наранени от нарастване на налога с £800 - повече от изтриване на облагите от тройното заключване за 14 години.

Бракуването на NIC ще изтрива £46 милиарда от хазната всяка година, това се прави оценка. Лейбъристите предизвестиха, че бъдещето на държавната пенсия зависи от идващите общи избори.

В оживена сесия на PMQ на министър-председателя беше казано, че данъкът набира жизненоважни пари за пенсии и национална сигурност, както и за опазване на здравето. Keir Starmer го провокира да обясни от кои от тях ще вземе пари, в случай че се откаже от NIC.

Лидерът на Лейбъристката партия сподели: „ Националните осигур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР