Риши Сунак „да блокира съветите, налагащи нови зони с ограничение на скоростта от 20 мили в час“

...
Така нареченият план за автомобилистите“ идва след , който видя
Коментари Харесай

Така нареченият „план за автомобилистите“ идва след , който видя обратна реакция срещу политиката на лейбъристите спрямо шофьорите.

< p>Най-новото в политиката: Лейбъристите стартират междинна предизборна кампания

Разширяването на зоната с ултра ниски емисии (ULEZ) от кмета на Лондон Садик Хан беше обвинено за неуспеха на опозицията да заеме предишното място на Борис Джонсън.< /p>

Това доведе до ангажимента на г-н Сунак да се справи с „антимотористичните политики“.

Наред с плановете за ограничаване на властта на общините да въведат нови зони от 20 мили в час по главните пътища, г-н Сунак е също се очаква да обяви ограничения върху възможностите на общините да налагат глоби от камери за движение и ограничения върху налагането на нарушения на кръстовища. .

Това идва, след като г-н Сунак обяви смекчаване на политиките за нетно нула, включително отлагане на забраната за нови бензинови и дизелови автомобили с пет години.

Говорейки с BBC Radio Manchester в четвъртък , г-н Sunak твърди, че даването на приоритет на шофирането е най-добрата политика, тъй като „по-голямата част“ от извършените пътувания са с автомобили.

Това се готви да бъде ключово бойно поле в навечерието на следващите избори, с Воденото от лейбъристите правителство на Уелс е подложено на критики заради въвеждането на ограничение на скоростта от 20 мили в час до почти всички жилищни пътища.

Министерството на транспорта описа докладите, очертаващи плановете на г-н Сунак, като „спекулации“, докато Даунинг стрийт отказа коментар.

Прочетете още:
Ще ми се отрази ли забавянето на смяната на електрическата кола и газовия котел?
Много повече гласоподаватели на торите подкрепят нулевата цел, отколкото не, сочи проучването

Всички политически съобщения биха могли да помогнат за отклоняване на вниманието към бъдещето на HS2, тъй като г-н Сунак остана мълчалив относно съдбата на схемата.

В поредица от излъчени интервюта в четвъртък премиерът удари от "спекулациите", но отказа да бъде привлечен относно това дали ще отмени отсечката на железопътния проект от Бирмингам до Манчестър поради скок на разходите. , това ще бъде последното намаляване на проекта, като източният маршрут до Лийдс е премахнат изцяло и работата между Бирмингам и Крю ще бъде отложена поради въздействието на инфлацията.

Някои оценки показват, че общите разходи са повече над £100 милиарда, докато проектът е оценен като "непостижим" от надзора на инфраструктурата.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР