Римейкът на Стивън Спилбърг Уестсайдска история“ донесе за уикенда 10,5

...
Римейкът на Стивън Спилбърг Уестсайдска история“ донесе за уикенда 10,5
Коментари Харесай

Уестсайдски провал за Спилбърг в боксофиса

Римейкът на Стивън Спилбърг „ Уестсайдска история “ донесе за уикенда 10,5 милиона $ от продажба на билети в Северна Америке — слаб резултат дори по ограниченията на пандемията. Хладният прием предизвиква паника в Холивуд по повод жизнеспособността на филмите, които не са фентъзи зрелища с образни резултати или нови глави в настоящи франчайзи, написа „ Ню Йорк Таймс “. 

Но има други експерти, които предизвестяват да не се вършат прибързани оценки. Мюзикълите постоянно стартират да притеглят публиката постепенно. Постепенно положителни зрителски реакции, медийно внимание, номинации и награди могат да окажат мощен подтикващ резултат. В първия ден след уикенда, на 13 декември, излизат номинациите за „ Златните глобуси “ и те могат доста да трансформират представянето на „ Уестсайдска история “ в една или друга посока.  

„ Най-великият шоумен “ например събра 8,8 млн. долара за първите си три дни в североамериканските киносалони през декември 2017 година и незабавно бе разгласен за финансов неуспех. После саундтракът стана известен измежду женската публика. В последна сметка филмът, с бюджет 84 млн. $, завърши шестмесечния си показ в кината с доходи от 437 млн. 

 В информация от неделя „ Дисни “ заяви,че феновете, взели участие в екзит-половете на CinemaScore всеобщо са дали на кино лентата оценка „ A “.  Обикновено подобен знак за настроенията на публиката е „ добър знак за дълготрайни вероятности в навечерието на празничния интервал “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР