Рим. Рома победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в реванша от

...
Рим. Рома победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в реванша от
Коментари Харесай

Рома победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в реванша, но за финала се класират англичаните

Рим. Рома победи Манчестър Юнайтед с 3:2 в реванша от полуфиналите в Лига Европа, само че за финала се класираха " алените дяволи ", които смачкаха противника си с 6:2 преди седмица. Двата тима изнесоха голово шоу и единствено блестящите намеси на Давид Де Хеа попречиха на римските " вълци " да завоюват по-убедително.

Победата за отбора от Вечния град донесе автогол на Алекс Телес след удар на младока Никола Залевски в 83-ата минута. За 19-годишния гений това беше първи формален мач с екипа на " джалоросите ". Другите две попадения за Рома бяха дело на Един Джеко (57`) и Браян Кристанте (60`), а за Юнайтед на два пъти се разписа Единсон Кавани, който имаше главен принос за разгрома на Олд Трафорд ".

Манчестър Юнайтед прекъсна серията си от 4 следващи отпадания на полуфинали, в това число в Лига Европа през предишния сезон, когато тимът беше спрян от Севиля. " Червените дяволи " нямат трофей от 2017 година и триумфа в същия шампионат под управлението на Жозе Моуриньо, който пък от лятото ще застане отпред на Рома. Сега техен противник на финала в Гданск ще е Виляреал.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР