Рики Мартин ревностно пази личния си живот от светлините на

...
Рики Мартин ревностно пази личния си живот от светлините на
Коментари Харесай

Как изглеждат пораналите синове на Рики Мартин

Рики Мартин ревниво пази персоналния си живот от светлините на прожекторите. Латино звездата живее щастливо с колегата си Джуан Йосеф, с който се ожениха през 2018 година

Заедно двамата отглеждат четирите си деца, родени от сурогатни майки - близнаците Матео и Валентино, които към този момент са на 14, тригодишната Лусия и най-малкият Рен - на две.

Снимки с децата си звездата разгласява в действителност рядко. Но този път имаше специфичен мотив да го направи - рожденият ден на близнаците.

50-годишният артист показа сладки фотоси от ден на плажа със синовете си Матео и Валентино, където скоро навършилите 14 години се учат да карат сърф.

" Страхотен плажен ден! Започва седмицата на рождените дни за моите най-големи синове ", написа изпълнителят на " Livin` la Vida Loca " под фотосите. " Благодаря на брат ми Алек за положителното въодушевление денем и за образованието на Матео и Валентино да играят с вълните. Аз съм най-щастливият баща на света. "

В края на юни Рики Мартин още веднъж не скри вълнението си, когато Матео се причисли към него на снимачната площадка на нов план. Изпълнителят публикува необичаен кадър в Instagram, на който синът му подвига палец от режисьорския стол на снимачната площадка на новия му музикален видеоклип, напомнят от People.

" Вижте кой реши да ме придружи на фотосите на новото ми видео ", написа тогава Рики Мартин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР