РИК - Варна уведомява избирателите, че Главна дирекция Гражданска регистрация

...
РИК - Варна уведомява избирателите, че Главна дирекция Гражданска регистрация
Коментари Харесай

РИК - Варна напомня как да проверим в коя секция гласуваме

РИК - Варна уведомява гласоподавателите, че Главна дирекция " Гражданска регистрация и административно обслужване " (ГРАО) е осигурила различни способи за информация за номера на изборната секция и мястото на гласоподаване за изборите за Народно заседание на 2 април за всички български жители.

Всички гласоподаватели могат да ревизират адреса на изборната си секция по следните способи:

През Интернет на адрес

Чрез SMS

Изпраща се SMS на номер 18429. Номерът 18429 е обединен и за трите мобилни оператора (А1, Йетел и Виваком). Цената на SMS e 25 стотинки без Данък добавена стойност. В текста на SMS се изписват само десетте числа на ЕГН. Системата връща SMS с номера и адреса на изборната секция за прелюдия ЕГН.

Чрез стационарен или мобилен телефон

Безплатен за цялата страна телефон 0800 1 4726 ( " 0800 1 GRAO " ).

Избирателите могат да подадат електронно заявление за гласоподаване по сегашен адрес , в случай че обитаемото място на сегашния им адрес е друг от обитаемото място на непрекъснатия им адрес посредством страницата

Избирателите, подали заявление за гласоподаване по сегашен адрес до 18 март в това число , могат да създадат информация за адреса на изборната секция в данните от окончателните изборни описи за гласоподаване след 22 март.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР