Rihanna и A$AP Rocky дебютираха с новородения син Riot Rose в нова фотосесия

...
Rihanna и A$AP Rocky дебютираха с най-новото попълнение в семейството
Коментари Харесай

Rihanna и A$AP Rocky дебютираха с най-новото попълнение в семейството си в рядка фотосесия. В снимка, споделена от фотографа Майлс Дигс в Instagram, двойката позира с новородения си син, Райът Роуз, и първородната RZA.

Риана, чието истинско име е Робин Риана Фенти, дебютира с втората си бременност по време на прочутия си Представяне на Super Bowl по-рано тази година. Тя и рапърът A$AP Роки, чието истинско име е Раким Майерс, посрещнаха първото си момченце през май 2022 г.

Двойката запази в тайна много подробности за семейния си живот, като сподели само няколко снимки от своя деца онлайн. Новите изображения, споделени от Diggs в Instagram и Shutterstock, са първите публични снимки на Riot Rose. „The Mayers Boyz“, коментира публикацията в Instagram 35-годишната Риана.

Известните родители може да са намекнали за новото име на бебето си по време на Met Gala през май, според Entertainment Tonight. Риана носеше бяла рокля на Valentino с рози, а Роки носеше червен килт, подобен на този, който носеше в музикалния видеоклип към песента "RIOT". . „Не всеки знае това, но Роки обича цветята – той обича да има свежи цветя в къщата, обича да декорира с цветя и дори веднъж имаше истински цветя в грила си“, каза източникът, добавяйки, че розите са любимите цветя и на Риана .

34-годишният Роки публикува изображение на Риана и RZA в Instagram през май. „ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МОЯ 1-ВИ РОДЕН ДЕН. RZA“, написа той.

През февруари родителите и RZA се появиха на корицата на британския Vogue, а Риана сподели снимки от тази фотосесия в Instagram.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР