Риба. Вие сте от тихите води“. Обикновено минавате между капките.

...
Риба. Вие сте от тихите води“. Обикновено минавате между капките.
Коментари Харесай

Първата дума, която видите, показва от какво се нуждаете

Риба. Вие сте от „ тихите води “. Обикновено минавате сред капките. На някой ваучър надали биха ви забелязал, в случай че вие не пожелаете. Ако не желаете, няма и да ви запомнят – все едно в никакъв случай не са се запознавали с вас. Това е по този начин, тъй като вие просто рядко намирате хора от своята „ кръвна група “, такива, с които да се чувствате свободни да изразите мнението си, да се шегувате, да разкриете душата си. Обикновено не желаете да притегляте вниманието върху себе си и по тази причина другите не ви обръщат внимание. Ако поискате обаче, бързо можете да привлечете вниманието на близките освен с наличие и харизма, само че също с богата обща просвета и фино възприятие за комизъм. Да, не всеки може да понесе вашата компания и да отговори на вашите критерии. Чувствате се самотни през по-голямата част от времето и копнеете за сродна душа.

Листо. Вие сте внимателен и методичен човек. Не желаете да обидите никого, все взимате ролята на покровител. Браните хора и дела. Раздавате се за другите. Може да се каже, че сте нужна и значима част от живота на своите близки. Нужни сте им като водата. Свикнали са да се обръщат към вас за решаването на всевъзможни проблеми. Креативни сте, давате страхотни хрумвания за тържества с мотив и без мотив. Можете да се похвалите с отлични организационни качества. Нуждаете се от нов план, който да раздвижи мозъка ви. В момента сте потънали в рутината на всекидневието и животът ви е монотонен, което ви тежи. Не се опасявайте да предизвикате себе си, като излезете от зоната си на комфорт.

Камък. Камъкът е нежива материя и в същото време е част от естествения свят. Той е резистентен и съвсем постоянен във времето. Вие също изглеждате по този начин. Но единствено видимо. Хората ви мислят за мощна и самоуверена персона, която знае какво желае от живота и познава добре себе си. Свикнали са да се опират на вас като на канара, знаят, че могат да разчитат на вас. Идват да търсят препоръки и поддръжка. Малцина обаче знаят, че в действителност носите нежна и ранима душа. Винаги сте ужасно взискателни и самокритични и желаете най-хубавото. Понякога даже сте прекомерно сурови със себе си. В момента се нуждаете да бъдете слаби, да си позволите да се отпуснете. Копнеете за несъмнено рамо, на което да се опрете в сложен миг, само че рядко си го признавате.

Лебед. Вие сте грациозна и фина натура. Хората се възхищават на тихите ви думи и елегантните ви жестове. Влагате мяра и усет във всичко, което вършиме. Интровертен човек сте. Обичате тихата музика, избягвате шумните компании. Постоянно се подценявате. Спрете да го вършиме, тъй като заслужавате да се обичате и цените повече. Награждавайте се за постигнатите триумфи. Вие сте доста по-добри и скъпи, в сравнение с си мислите. Имате склонността да се поддавате на черни мисли, шегувате се със себе си, че сте черноглед и притегляте неприятните неща към себе си. И знаете ли какво – може би сте прави. Затова започнете да мислите по-ведро, да виждате светлата страна на нещата. Имате доста повече аргументи да се чувствате щастливи, в сравнение с нещастни. Нуждаете се от подадена ръка, която да ви извади на повърхността, след това да ви раздруса добре  ида ви накара да погледнете за същинските си качества, с цел да видите какъв брой сте прелестни.

Паун. Вие сте човек, който може да се назова суетлив и придирчив. Свикнали сте да получавате това, което желаете. Знаете по какъв начин да преследвате задачите си и да се борите за тях. Хората ви мислят за лекомислени и вятърничави, даже малко повърхностни, само че вие не се интересувате от мнението на хора, които не са значими за вас. Онези, които ви познават, познават и силата на характера ви, вашите качества и положителни страни. Вие сте от хората, които не се отхвърлят елементарно. Истински войник. Обвиняват ви, че обичате да се хвалите, само че вие просто знаете цената си и изисквате почитание и самопризнание от близките. Имате потребност да разчистите живота си от некомпетентни хора с високо самочувствие, от страхливци без упоритости, от мързеливи хора без хъс за работа и живеене. Тези антикачества съществено ви потискат и ядосват. Подобно на множеството работохолици, копнеете не за отмора, а благоприятни условия да натрупате нови умения и познания.

Небе. Вие сте необятно скроен човек. Мислите напред във времето, мечтаете с обсег, поставяте си огромни цели и не се интересувате от мнението на близките. Не съдите никого и не приемати да съдят вас. Затова може да се каже, че сте благополучен човек. Съобразявате се с желанията на другите толкоз, доколкото това не е в прорез с вашето възприятие на мира и вашите полезности. Не вършиме компромис със себе си. Не желаете да робувате на публично мнение и непознати показа за морал и благополучие. Затова градите сами своите пътища и самоуверено вървите по тях – даже да вървите сами. Обичате да пътувате и да предизвиквате себе си с нови завършения. Знаете, че животът е прекомерно къс, с цел да го прекарваме в разногласия, в страхове и в ограничавания. Имате потребност от време, от повече финанси и куфар.

Градина. Душата ви е същинска пъстра градина. Вие притежавате всички цветове, тъй като сте много прочувствена и непостоянна персона – страстите ви обгръщат всички багри. Често действате по вътрешен глас и без да се натоварвате да премисляте възможните вероятни последствия. Това от време на време ви изиграва неприятна смешка, само че няма да се измененията. От друга страна, тъкмо това ваше качество ви оказва помощ да не се задълбавате в проблемите и да се радвате на живота подобен, какъвто е – пъстър и непредсказуем. Не се поддавате на манипулиране и разпознавате лицемерието и лъжата незабавно. Това ви навлича някои неприятели, само че пък ви оказва помощ да живеете заобиколени от доброжелателни и откровени хора. Имате потребност да си върнете вярата в хората, по тази причина не се отхвърляйте от всяко премеждие, което ви сервира животът, тъй като ви чакат доста положителни и забавни хора по пътя.

Град. Вие сте градски вид човек. Винаги бързате, нямате време, не се спирате за отмора, повече от работохолици сте. Свикнали сте с особеностите на огромния град и си мислите, че не бихте могли да живеете отвън него. Обичате да се срещате с доста хора, харесвате шума на улицата, посещавате изискани заведения за хранене, въобще градски вид човек. Другите ви почитат за всичко, което сте постигнали, възхищават се на амбиците ви и даже тайничко ви завиждат за смелостта да следвате фантазиите си и да реализирате плановете си. Напоследък обаче целият този звук, цялата забързаност ви идва допълнително. Това, от което имате потребност, е тишината и спокойствието на извънградския живот. Помислете да си устроите живот отвън огромния град - някъде измежду природата, където да можете да намирате своя кей всякога когато почувствате нужда да се усамотите, да обърнете взор към себе си и да се отдадете на отмора измежду природата. С годините тази потребност става все по-осезаема. Препоръчваме ви да помислите за опция на градския живот.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР