Риалити звездата Алекс Гърдева, която нашумя изключително много покрай формата

...
Риалити звездата Алекс Гърдева, която нашумя изключително много покрай формата
Коментари Харесай

Алекс Гърдева развя бомбите си и отсече: Ето защо имам самочувствие!

Риалити звездата Алекс Гърдева, която нашумя извънредно доста около формата „ Ергенът “, философства в интернет по сутиен. Явно по този начин смята, че има по-голям късмет да бъде видяна от някой мъж, който да я вземе за жена.

35-годишната психоложка е обезверена, че времето минава, а тя още няма деца. Сега са последните й мигове, в които може да сътвори семейство, тъй като по-късно ще става все по-трудно.

Александра сама призна в обществената мрежа, че има самочувствие. Не излиза наяве въз основата на какво е то, в случай че в предаването се видя добре, че има по-малко обща просвета даже от Блага Гащите.

Предвид, че го споделя по сутиен и с изпъчен бюст, явно има самочувствие точно поради гърдите си. Случайно или не, семейството й приказва същото. А и въпреки всичко тя беше измежду дребното в „ Ергенът “, които не са плоски.

Алекс обаче още веднъж акцентира, че е добър човек, което е необичайно, тъй като същински положителният не го твърди самичък, а чака различен да го признае. Факт е, че от шоуто остана близка единствено с певицата Ева. Факт е обаче и че множеството участнички там бяха на примитивно интелектуално равнище.

Психоложката е имала две съществени връзки до момента. И двете са били в Испания, където е прекарала значително време. В последна сметка обаче към момента е бездетна, а към този момент е на цели 35 година Сякаш думите на Дениз Хайрула, че Алекс е остаряла мома, се явиха като проклинание.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР