Риалити героят Джино Бианкалана, който спечели ВИП брадър през 2015

...
Риалити героят Джино Бианкалана, който спечели ВИП брадър през 2015
Коментари Харесай

Джино Бианкалана с много лични признания: Не искам деца, не искам сватба

Риалити героят Джино Бианкалана, който завоюва „ ВИП брат ” през 2015 година, а единствено 2 години по-късно сграбчи огромната премия в „ Биг брат: Мост Уонтед ”, опроверга слуховете, че е вдигнал загадка женитба.
Според мълвата, която от няколко дни циркулира в интернет, Джино се оженил за приятелката си, доктор Кристиана Канева на гръцкия остров Тасос.
„ Не съм се женил аз.
Оженихме мой другар от Америка за гъркиня, по тази причина и двамата бяхме в бяло. В момента въобще не възнамерявам женитба. На дневен ред не стои въпросът и за дете. С Кристина въобще не бързаме. Аз съм подготвен за семейство от дълго време, само че дано всичко да е с времето си. Връзката ни е сериозна, имаме проекти за женитба, само че по-нататък ”, безапелационен бе пред „ Уикенд ” Бианкалана.

След тежката злополука с мотор, която претърпя преди 3 години, той към момента се придвижва благодарение на бастун. Състоянието на Джино бе сериозно, по тази причина желал първо да се възвърне и да стъпи на краката си, преди да прави проекти за женитба и бащинство.
Преди 4 години българският бежанец в Чикаго се трансформира в обичана риалити звезда на България. Бившият избраник на фолк певицата Джена разкри пред камерите на Големия брат, че живее втори живот, откакто пияни хулигани го пребили съвсем до гибел. Осем пияни и надрусани мъже в нощен клуб в Чикаго го нападнали със стикове за голф и го удряли по главата. Почти го умъртвили, а вместо да викне Бърза помощ, защитата го зарязала на задния вход. Негови другари го разкрили в безпомощно положение и неотложно звъннали на 911.

В болничното заведение споделили на околните му, че в случай че се били забавили още единствено час, нямало да е измежду живите.
Джино лежал три дни в кома и се лекувал шест месеца. През това време му коригирали носа, поставили протези на осемтте избити зъба, железни пластини на околоочната орбита и скулите. Всеки път, когато летял със аероплан, Джино мъкнел по една директория с документи. За да премине умерено през метал детектора, трябвало да удостовери, че металните пластини в главата му са сложени от хирург.
След като завоюва сеирджийското риалити, Джино Бианкалана отпътува за Америка с желанието да се види с родителите си и да проконтролира бизнеса си, след което още веднъж да се върне тук. Черна котка обаче още веднъж му пресече пътя.

Неопитна шофьорка аргументи зверска злополука, която за повторно едвам не коства живота му. След удара, левият му крайник от коляното надолу висял единствено на сухожилия съвсем откъснат, а тазът му бил потрошен на части. Бианкалана прекарал 3 месеца в болница и претърпял 8 животоспасяващи интервенции.
„ Тук е наложително всеки да има застраховка „ Живот ”, по тази причина застрахователната компания пое по-голямата част от разноските. Операциите и лекуването ми костваха към 500 000 $. Първоначално желаех да осъждам дамата, която ми го аргументи и наех мастити юристи. След това размислих, тъй като разбрах, че дамата е самотна майка с три деца. Щях да й съсипя живота – и на нея, и на децата й, който цялостен живот щяха да изплащат задълженията й. Няма значение какво е станало. Важното е, че съм жив ”, показа Джино. Когато дъобщил решението си на юристите, те не можели да повярват – това било извънредно нетипично за хищническата Америка.
Българинът обаче бил неотстъпчив – считал, че откакто е останал жив, не трябва да е злопаметен.

Натрошените му кости били нормализирани с титаниев имплант от коляното до глезена. По-късно той бил махнат в клиника „ Гювен ” в Анкара. Бактерия обаче поразила големите рани и се наложила нова интервенция на изумения му крайник. Операциите, които е претърпял през целия си живот, били към 20. Бианкалана към момента мъчно се придвижвал, подпирайки се на бастун, само че не губел вяра, че някой ден той няма да му е необходим.
„ Сега съм благополучен, пребивавам логичен и редовен живот. Изобщо не ми липсва подправения всемирски искра и изкуствените хора от шоубизнеса. Нагледах се на фалш и двуличие ”, споделя Джино.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР