Rhod 500 изглежда зрелищно в тъмнината със своята диодна подсветка(снимки

...
Rhod 500 изглежда зрелищно в тъмнината със своята диодна подсветка(снимки
Коментари Харесай

Genesis Rhod 500 – зрелищна гейминг клавиатура


Rhod 500 наподобява зрелищно в тъмнината със своята диодна подсветка
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

В духа на гейминга тя е зрелищна и яка, със здрав алуминиев корпус, подготвена да бъде смазана от дрънкане – това е гейминг-клавиатурата Genesis Rhod 500. Който може, дано се опитва да я смаже – ще му трябват много милиони натискания на всеки клавиш.

Тук няма чупки и прорезис галактически резултати – дизайнът е обикновен, само че подсигурява издръжливост, а металическата повърхнина е приятна на пипане – и лесна за разчистване. Анти-гостинг технологията за 19 клавиша дава обещание на запалените геймъри да не се тревожат какъв брой бутона могат да натиснат по едно и също време.



Хубавото на модела Rhod 500 е, че всеки може да я настройва съгласно желанията си. Тя се доставя със програмен продукт, с който потребителят може да настрои всеки клавиш. За играещите е значимо, че могат да изберат дали за придвижванията на своите герои да употребяват стрелките от дясната половина на клавиатурата – с дясна ръка – или пък бутоните от групата WASD отляво, надлежно с лява ръка.

Със своята диодна подсветка клавиатурата наподобява зрелищно в тъмнината. И тук, както и при Rhod 420, има осем яркоцветни режима. Светлинните резултати са толкоз многочислени, че човек може дълго да се чуди кой е най-подходящ за игра: преливащи се цветове, внезапно сменящи се или пък просветващи в мрака единствено тогава, когато пръстите натискат клавиатурата.

Кабелът е дълъг 1,8 метра, а клавиатурата релативно тясна като за геймърски модел. Това не е недомислица и въобще не е е инцидентно – замислено е по този начин, че да можете да играете освен на бюро или маса, само че и седнали или даже изтягайки се на диван, фотьойл или в леглото си, гушкайки клавиатурата в скута.

Геймърската клавиатура Rhod 500 се предлага в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на полския бранд Genesis на налична цена от към 50 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР