Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста

...
Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста
Коментари Харесай

Христо Иванов: Демокрацията е разговор между несъгласни

Резултатите от тези избори препотвърждават това, което знаем от много време - обществото ни е мощно разграничено и това е сериозен проблем. Освен проблем обаче, това е и опция да стартираме да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е диалог сред несъгласни. Вотът на жителите ни споделя, че ще се наложи да се научим да водим този диалог. Това декларира в коментар във Facebook Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “, която се яви на предсрочните парламентарни избори в коалиция с „ Продължаваме промяната “. Той благодари на всички сътрудници, с които са обединили сили.

„ Радвам се, че показахме по какъв начин можем да работим в единодушие, като екип, и можем да дадем на гласоподавателите си алтернативата, от която имат потребност. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от казуса “, показва още Иванов.

„ Благодаря на всички, които през днешния ден дадоха гласа си и не оставиха ориста на България в ръцете на безразличието “, разяснява също той.

От пресцентъра на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ оповестиха по-рано довечера, че ще разясняват изборните резултати след паралелното броене, като прецизират, че това няма да бъде в границите на деня.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР