Резултатите от социологическите проучвания, според които ГЕРБ отново е първа

...
Резултатите от социологическите проучвания, според които ГЕРБ отново е първа
Коментари Харесай

ИТН: Как ще гласуват пак за Бойко след кюлчетата и шкафчетата?

Резултатите от социологическите изследвания, съгласно които ГЕРБ още веднъж е първа мощ, предизвика един от досегашните депутати от " ИТН " (ИТН) - Филип Станев, да изрази учудването си, че хората още веднъж ще се доверят на някогашния министър председател Бойко Борисов. Станев съобщи, че му наподобява необичайно, че " отново някакви там хорица си гласоподават за него ", още повече след абсурда с " кюлчетата и шкафчетата ".

От Има Такъв Народ не престават да са безапелационни, че няма да договарят с ГЕРБ и Движение за права и свободи за възможен идващ кабинет. " Няма по какъв начин да бъде отворен разговорът с ГЕРБ и Движение за права и свободи, те доведоха нещата до настоящето положение. Трябва да забележим по какъв начин ще се разположи картата на политическия живот след изборите, за да забележим математиката и кой къде се разполага. Когато знаем точните цифри и проценти, ще можем да кажем какво ще предприемем. Правителство непременно значи, че е доста значимо да го има, а не че ще допуснем всевъзможни взаимни отстъпки. Българските жители имат голямото предпочитание да се сформира кабинет. Да излязат и да гласоподават - колкото повече гласоподават, толкоз по-голяма тежест има. Трябва да знаем какво мислят хората ", разяснява Станев пред " Нова Нюз ". 

За сметка на това не бе изключена опцията да се контактува с " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев. " На мен Кирил Петков ми наподобява на Джон Траволта . Те с Василев са симпатични като осанка. Но не са разкрили топлата вода, техните хрумвания са целите на страната. Те са новата вълна в българската политика, ние също сме част от нея. Бяхме отворени до дъно към работа с така наречен партии на митинга. Кабинет не се сформира поради ненадейно показали се прояви на неплатежоспособност ", уточни Станев.

Той отбрани също по този начин " ИТН " от обвиняванията за подозрително финансиране и лобиране в интерес на нечии ползи:  " И Маджо (б.ред. - прозвището на предприемача Младен Михалев), и Роберто Баджо (б.ред. - някогашен италиански футболист) стоят зад нас. Хвърляш нещо в пространството и се почва. От там потеглят несериозните политически връзки. " ИТН " има сериозна членска маса. Партийните ни членове си заплащат членския импорт в размер на 10 лв.. Има и дарения, само че ние съблюдаваме волята на жителите и вземаме 1 лев субсидия ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР