Резултатите от месеца на битка в кампанията ни ще станат

...
Резултатите от месеца на битка в кампанията ни ще станат
Коментари Харесай

Със силен край на кампанията кандидатът за кмет на Созопол Тихомир Янакиев тръгна към новото начало

Резултатите от месеца на борба в акцията ни ще станат ясни след 2 дни, сигурен съм, че ще победим още в неделя, сподели Янакиев пред препълнения амфитеатър в Стария град

Много се наслушах по време на тази акция - това ще създадем, това ще създадем. Но от мен да знаете: Безплатно е сиренето единствено в клопката за мишката. Аз мога да ви обещая единствено едно - да работя за община Созопол със сърце, по този начин както съм работил и до момента ”. С тези думи кандидат-кметът от МК " Българска социалистическа партия за България, Български гласъ и МИР " Тихомир Янакиев закри предизборната си акция в морския град.

Емоционалната му тирада бе произнесена в амфитеатъра на Стария град в Созопол, където той подари величествен концерт на съгражданите си. За тях пее световноизвестната диско група Boney M Experience.

Той излезе пред созополии, с цел да им благодари за поддръжката и да ги стимулира в неделя да излязат от домовете си, да отидат до урните и да гласоподават.



" Работих почтено, честно и със сърце за община Созопол. Стараех се всеки ден да не посрамя моето име и вас също. През последните 4 години това, което постигнахме е доста значимо и по тази причина мисля, че то би трябвало да продължи. Месецът акция измина бързо, стараехме се и мисля, че успяхме да създадем по този начин, че нашата акция да е почтена, положителна и открита. Въпреки трудностите, моят тим с №68 изнесе една изключителна борба, резултатите от която ще станат ясни в неделя. Сигурен съм, че ще победим още в неделя ”, стартира обръщението си към съгражданите си Тихомир Янакиев.
 Тихомир Янакиев закри акцията на МК " Българска социалистическа партия за България, Български гласъ и МИР " в Созопол, показа за последно преди изборите претендентите за кметове на обитаеми места и претендентите за общински съветници
След речта си той предложения на сцената претендентите за кметове по обитаеми места, както и претендентите за общински съветници от листата на МК " Българска социалистическа партия за България, Български гласъ и МИР " с №68. Сред претендентите за кметове по обитаеми места бе и претендентът за с. Зидарово Христо Бардуков, който преди броени дни бе атакуван пред дома си и пребит.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР