Резултатите от изборите показаха за пореден път къде стои българското

...
Резултатите от изборите показаха за пореден път къде стои българското
Коментари Харесай

Българите не са глупаци. Знаят какво е Европа и какво - Евразия

Резултатите от изборите демонстрираха за следващ път къде стои българското публично мнение по въпроса за избора на България на път за развиване. Над 2/3 от българските гласоподаватели гласоподаваха за политически партии, ясно заявяващи своята европейска и атлантическа принадлежност.

Колко са тези, които желаят България да тръгне към Евразия? Гласовете за Възраждане са към 10 на 100, при положение че мнозина изявяващи поддръжката си за тази партия настояват, че " не знаят " тя да е " про-руска "...

Интересна работа - не знаят.

Вързана за кремълската сатрапия, несъмнено е и 103 годишната слугиня на великодържавния империализъм, през днешния ден наричаща се Българска социалистическа партия - получила 9 на 100 от гласовете. В Народно събрание бе вкарано и едно необичайно образувание, наречено " Български напредък ". Неговият формален водач (не знаем сигурно кой е действителният разпоредител) Янев кърши пръсти по геополитически въпроси, само че като знаем позициите му от близкото минало, няма потребност доста да се чудим какъв е и къде стои в главното разделяне на българското общество по оста Изток-Запад.

И по този начин, деяние събиране - 10+9+4.73 - общо 23.73 на 100 от гласувалите българи. Давам им от мен още % и нещо, с цел да ги закръглим на 25 на 100. Толкоз!

Затова от 2 октомври насам петоколонната медийна прислуга на Кремъл пищи с цялостна мощ по всички национални медии. Пуснете си " публичните " БНР и Българска национална телевизия - един след различен се надпреварват " борците за мир ", " борците за народна власт ", " борците за обществена правдивост ". Плъзнали са компактно един след различен в комерсиалния народен ефир - бТВ и Нова ТВ, вилнеят по кабеларките.

В обществените мрежи харчат луди пари за рекламни постове. Де що има остаряло ченге е събудено и пуснато да приказва - сътрудник Николай от Будапеща, сътрудник Огнян от " културните среди ", сътрудник..., сътрудник..., сътрудник...

Никой не може да ги надвика - имат си пРезидент, пРезидентът им си има Съвет за електронни медии, а Съвет за електронни медии си прави оглушки и препрочита обичания Александър Дугин... Ще си скъсат... (както пееше лирическият воин на една пораснала в кариерата поетеса), с цел да се изкарат представители на " българския народ ".

Имат доста здраве от " българския народ " - 25 на 100, директно сили. Ако не бяха безредните партизански борби на партиите, получили доверието на останалите 75 на 100, които не им разрешават да ръководят страната, а единствено да си гризат вратовете един на различен като оглупяла глутница чакали, петата колона щеше към този момент от дълго време да се е дала прошка с вярата, че ще извърши " партийното предписание " на Москва - да върне България обратно в евразийската тиня.

Но не би... И въпреки всичко - не забравяйте! Кресльовците, вързани за Кремъл водят след себе си НЕ ПОВЕЧЕ от 25 на 100. Българите постоянно са озлобени. Често са ядосани. Често са разграничени и враждуващи един с различен. Но българите не са простаци. Те към този момент знаят и какво е Европа, и какво е Евразия. Надявайте се вие да ги прилъжете с викове и с агитация. Друг път.

Коментарът е от профила на създателя във фейсбук. Заглавието е на редакцията


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР