Резултатите от дигиталния маркетинг зависят все повече от усъвършенствани алгоритми(снимка:

...
Резултатите от дигиталния маркетинг зависят все повече от усъвършенствани алгоритми(снимка:
Коментари Харесай

Сделка окрупнява пазара на интернет маркетинг


Резултатите от цифровия маркетинг зависят от ден на ден от усъвършенствани логаритми
(снимка: CC0 Public Domain)

Компанията за новаторски маркетинг технологии RTB House закупи 100% от акциите на WhitePress – платформа за маркетингово наличие, която е известна на интернационалния пазар, в това число и в България. Стойността на придобиването не беше оповестена.

Сделката цели да форсира интернационалната агресия на WhitePress, която RTB House ще поддържа със своя опит. WhitePress подкрепя рекламни организации и корпоративни клиенти при основаване и издание на наличие онлайн, както и следене на резултатите от маркетингови акции.
още по тематиката
„ И двете компании търсят способи за разширение на границите. Както WhitePress, по този начин и RTB House имат мощни съществени артикули, само че и са фокусирани върху нововъведенията на своите области. Виждаме, че и двата бизнеса се стремят към повече, и че обединяването на тези компании ще изпрати мощно обръщение ”, разяснява Павел Стриковски, създател и изпълнителен шеф на WhitePress.

RTB House е първата със личен ретаргетинг механизъм, който употребява на 100% логаритмите си с технологията за „ надълбоко учене ”. „ Виждаме доста благоприятни условия за продуктово допълнение, защото и двете компании оперират в региона на електронната търговия и работят с медии и издатели ”, добави Стриковски.

За RTB House придобиването е следващото разширение на цялостното портфолио от „ MarTech ” артикули и бележи навлизането на компанията в напълно нова област на цифровия маркетинг.

„ Разпознахме големия капацитет на WhitePress, защото компанията е на сходен стадий от развиването си, където беше RTB House единствено преди няколко години. Разбирането на техния бизнес на такова базово равнище е това, което ни накара да повярваме, че в действителност можем да помогнем на WhitePress да порасне доста, като се опре на нашия опит в развиването на доста пазари ”, разяснява Робърт Дичковски, създател и изпълнителен шеф на RTB House.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР