Резултатът ни не е добър и в никакъв случай не

...
Резултатът ни не е добър и в никакъв случай не
Коментари Харесай

Трифон Панчев: БСП няма да се самопокани във властта


Резултатът ни не е добър и никога не можем да бъде удовлетворени. Има доста фактори и занапред ще отчитаме нашите неточности. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия кметът на Дряново Трифон Панчев, който бе лидер на листа на Българска социалистическа партия и член на Изпълнителното бюро. Той обаче бе безапелационен в едно – изборите демонстрираха, че хората желаят смяна и макар че Българска социалистическа партия не е постигнала резултатът, за който се е борила, е удовлетворена от крайния резултат – Бойко Борисов и ГЕРБ да слязат от сцената.

Панчев разяснява още, че по време на акцията целият запас на страната е бил впрегнат в интерес на ръководещите. Когато ръководещите всеки ден са в народен ефир, министри и заместник-министри, опозицията получава едно доста по-фрагментирано време за изява, счита социалистът.

По думите му би трябвало да се обърне внимание на социологическите изследвания, които също повлияли за ниския резултат на Българска социалистическа партия.

Панчев уточни, че прекомерно доста сигнали подали в полицията за пазаруване на гласове, а взетите ограничения не били удовлетворителни.

Има преливане на гласове от Българска социалистическа партия към други партии на митинга – това е друга причина за ниския резултат. Българска социалистическа партия би трябвало да покаже сигнал за това, че ще понесе отговорност, сподели още социалистът.

Трифон Панчев акцентира, че левицата няма да взе участие във властта непременно.

Българска социалистическа партия може и желае да поддържа едно друго държавно управление, което да даде вероятност и вяра на хората, че може да се живее по-добре. Българска социалистическа партия би трябвало да осъзнае своята роля, като тя може да бъде на балансьор, само че няма да се самопокани във властта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР