Резервен - книгата, която се превърна в поредното брутално оръжие

...
Резервен - книгата, която се превърна в поредното брутално оръжие
Коментари Харесай

Много преди Меган да се появи: Ето какъв е бил първият грандиозен удар на Хари срещу кралското семейство

" Резервен " - книгата, която се трансформира в следващото брутално оръжие на Хари и изцяло бойкотира репутацията на английското кралско семейство, е обект на интерес от страна на медиите и до през днешния ден. Макар тя да излезе на пазара още в първите дни на годината, специалистите виждат нови и нови обстоятелства, за които принцът споделя в нея. И да, наподобява че нещастието му е можело да бъде видяно доста преди появяването на Меган Маркъл, която умерено може да завоюва приз за най-кошмарна кралска снаха. 

Безспорен факт е, че днешната херцогиня на Съсекс не може да се опълчи на монархията и да понижи въздействието ѝ, само че пък не стопира да пробва всеки ден. А оръжието ѝ е горкият Хари, който наподобява е желал да се обърне против кралската фамилия доста преди да я срещне. 

 Меган Маркъл, Хари

Според кралски специалисти, херцогът на Съсекс се е изказвал отрицателно против роднините си още години преди да се влюби в Меган през лятото на 2016-а. Той споделял, че мечтае да напусне семейството и да има " естествен живот ". В отдавнашно изявление Хари приказва за компликациите, които среща, до момента в който прави опити да откри мястото си и смислена роля в " купата със златни рибки ", както назовава кралското семейство. 

" Много години се борих и като че ли не желаех да порасна. По-скоро желаех да се махна, само че по-късно взех решение да остана и да си изградя роля ", споделя тогава Хари, като акцентира, че е бил воден от дълбокото си почитание към кралица Елизабет II.

Принцът отбелязва още, че монархията ще се промени след гибелта на баба му, тъй като никой в фамилията, съгласно него, не желал да бъде крал или кралица. Още тогава той предсказва, че ще се струпа голямо напрежение върху кралското семейство, тъй като ще се наложи монархията да се модернизира. И се оказа изцяло прав. По това време обаче даже не е подозирал, че напълно скоро ще срещне Меган, която ще го подтикне да се откъсне от кралското семейство.

 

В същото изявление отпреди години Хари за пръв път признава по какъв начин се е чувствал на погребението на майка си, принцеса Даяна, на което са участвали хиляди жители, а милиони по света са гледали по малкия екран:

" Аз бях на 12, Уилям на 14. Никога няма да не помни по какъв начин двамата трябваше да вървим постепенно и дълготрайно след ковчега на майка ми, до момента в който ни гледат хиляди хора по пътя и ни гледат милиони хора по малкия екран. Мисля, че това беше грубо и нито едно дете не заслужава да бъде насила да изживее сходно нещо, тъкмо в най-болезнения миг от живота му. Не трябваше да става по този начин, не трябваше да ни карат да вършим това ", отбелязва Хари с намек, че кралското семейство още веднъж се е отнесло по недопечен метод с него. 

Принцът продължава с изповедта си с признанието, че единственото нещо, което е съумяло да го измъкне от мрачните мисли, е службата му в армията. Той загатва, че там се е чувствал не като принц, а просто като Хари и в този интервал се е чувствал важен, като човек с задача. 

 Хари

Херцогът на Съсекс показва още тогава, че доста би желал кралското да не бъде просто " група звезди ", а в действителност всички членове да употребяват ролята си във семейството за положително. В името на човечеството и в името на монархията. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР