Рейнметал е основал съвместно предприятие с украинския държавен конгломерат Укробороnприм

...
Рейнметал е основал съвместно предприятие с украинския държавен конгломерат Укробороnприм
Коментари Харесай

Германия и Украйна съвместно произвеждат танкове


" Рейнметал " е основал взаимно дружество с украинския държавен конгломерат " Укроборо n прим " за произвеждане и ремонт на танкове в Украйна , заяви всекидневникът Handelsblatt в петък, цитирайки основния изпълнителен шеф на немския производител на оръжие, съобщи Ройтерс.

" Договорите са подписани ", съобщи основният изпълнителен шеф на компанията Армин Папергер пред Handelsblatt, добавяйки, че съдействието ще обгръща поддръжката и ремонта на бронирани транспортни средства в Украйна, до момента в който редом ще се приготвя произвеждане на танкове.

" Реийнметл " ще има мажоритарен дял от 51% в новата компания и ще обезпечи ръководството, добавя изданието. Германската компания чака да подпише контракти за още две взаимни предприятия през идващите дни, за муниции и противовъздушна защита , споделри Папергер с Handelsblatt. " Украйна ще се възползва от повсеместен трансфер на технологии, както и от краткосрочна доставка на военно съоръжение от Германия ", добави той.

Вестникът цитира ръководителя на " Укроборонпром " Юрий Хусиев, който приветства желанието на " Рейнметал " да поддържа Украйна в битката й против Русия. Германия усили разноските за защита след нахлуването на Русия в Украйна предходната година, като Берлин също даде помощ и оръжия на Киев, с цел да помогне за отблъскването на съветските сили. " Рейнметал " създава муниции, военно съоръжение, както и танковете " Леопард " които компанията създава взаимно с " Карус-Мафей Вагман ".
 Германия желае да строи цех за танкове в Украйна
Германия желае да строи цех за танкове в Украйна

Той ще създава по 400 танка годишно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР