Ревюто на Chanel винаги е едно от най-чаканите по време

...
Ревюто на Chanel винаги е едно от най-чаканите по време
Коментари Харесай

5 неща на Chanel, които ще носим следващата пролет

Ревюто на Chanel постоянно е едно от най-чаканите по време на Седмицата на модата в Париж. А тази година от марката подгряха шоуто, пускайки няколко тийзъра преди този момент, които издадоха и от кое място идва вдъхновението на за тази сбирка. Видяхме голям бял надпис Chanel, напомнящ на надписа Hollywood в Ел Ей, видяхме, Ана Карина и Жана Моро в най-емблематичните им функции... Актриси, които освен са били и към момента са модни икони, само че и постоянно са посещавали самата в жилището й, с цел да пият чай и да си приказват за литература и обич.
             

Публикация, споделена от (@chanelofficial) на Окт 5, 2020 в 1:07 PDT

Докато основава моделите, Виар си показва по какъв начин се усещат звездите, които фотографите непрестанно приканват, с цел да бъдат снимани на аления килим. Затова взема решение да покаже какво се случва от другата стана на кадифеното въже, да покаже киното оттатък него. Въпреки епидемиологичната конюнктура тя се постара сбирката пролет/лято 2021 на Chanel още веднъж да бъде показана под купола на Grand Palais и пред аудитория, а моделите дефилираха до същия този голям надпис, който видяхме и в тийзърите. Кои са нещата обаче, които се откроиха като трендове в сбирката, с цел да бъдем една стъпка напред за идващия сезон?

Дали с цел да ни подсети, че даже и в най-трудните времена не би трябвало да смъкваме розовите си очила, или с цел да ни напомни онази красива ария La Vie En Rose на Едит Пиаф, само че измежду класическите тонове се откроява розовото, и то в най-ярката му форма . Виждаме го вместо класическия наследник и сигурно ще е един от най-актуалните цветове за пролетта.
               
на Окт 6, 2020 в 4:19 PDT

Костюмите с бермуди , които тази година бяха доста настоящи, ще носим и през идната, като Виржини ни демонстрира една по-бляскава тяхна версия.
               
на Окт 6, 2020 в 3:30 PDT

Перли, перли, перли... няма по какъв начин да минем без тях, когато става въпрос за Chanel, като този път ги виждаме и под формата на колани, с което дават комплектност на цялостното retro glam лъчение, което носи тази сбирката.
               
на Окт 6, 2020 в 2:26 PDT

Логоманията също се завръща, от време на време дискретно загатната в някой черно-бял принт, а различен път – подсилена от неоновите нюанси, напомнящи за холивудския искра и светлините на прожекторите, под които искрят най-звездните девойки.
               
на Окт 6, 2020 в 3:15 PDT

И в случай че си мислите, че трендът с мини чантите , които по-скоро наподобяват на изящни бижута, е отминал, бързаме да ви кажем, че освен остава, само че ще го виждаме много и през идната пролет. А както знаем – всяко момиче желае да има чанта на Chanel, пък било то и такава, която се побира в изящната дамска ръка.
               
на Окт 6, 2020 в 4:58 PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР