Ревността може би е форма на несигурност, но е и

...
Ревността може би е форма на несигурност, но е и
Коментари Харесай

6 неща, които карат жените да ревнуват

Ревността може би е форма на неустановеност, само че е и знак за преливаща обич към този, който обожавате. Някои биха могли да кажат, че демонстрира съмнение и подозрение във връзката ви. Въпреки това, дамите не биха били толкоз параноични, в случай че сътрудникът им знае по какъв начин да избегне нещата, които ги карат да ревнуват. Ето кои са те:
1. Общуване с някогашни

Най-сигурният метод да накарате момичето си да се възпламени от ревнивост е, когато към момента взаимодействате с някогашните си. Да поддържате връзка, да прекарвате доста време и да говорите за тях от самото начало, е единствено знак, че към момента мислите за тях. Може би вие в действителност ги приемате единствено за познати, само че приятелката ви несъмнено не мисли по този начин.
2. Комплименти на други дами

Не е неприятно да оценявате хубостта. Въпреки това, възхвалявайки други девойки, а не приятелката си, тя ще стартира да се разпалва от ревностна гняв, тъй като може да го одобри като флирт.


3. Пренебрегване на позвъняванията

Момичетата постоянно биха се чувствали подценявани и ревностни, откакто не се отзовете на техните известия и позвънявания. Веднага в главата на приятелката ви стартират да се въртят неприятни мисли, като това дали не си пишете с някоя друга.
4. Постоянно приемане на известия от друга

Това не демонстрира единствено неучтивост към нея, само че и може да я накара да ревнува. Единственото, от което се нуждае, е вашето внимание и пренебрегването би я предиздвикало да се почувства зле.
5. Разсеяност

Имате проекти за кино или ще ходите на ресторант, само че вие сте не запомнили. Е, това би я предиздвикало да се ядоса, даже да изревнува. Просто ще я накарате да мисли, че тя е вашият финален приоритет и това е ужасна неточност.
6. Лъжи

Защо някой би излъгал, в случай че може да каже истината? Колкото повече лъжете, толкоз повече ще се ядосва и ревнува, тъй като сте я предиздвикали да мисли, че криете нещо от нея.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР