Ревизията на отношенията между България и Русия може да започне

...
Ревизията на отношенията между България и Русия може да започне
Коментари Харесай

Митрофанова: Ревизия на двустранните отношения може да започне когато България е политически стабилна

Ревизията на връзките сред България и Русия може да стартира тогава, когато България е политически постоянна. Такава прогноза направи в изявление за Нова телевизия посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова.
На въпрос по какъв начин акцията на прокуратурата против група за шпионаж се е отразила на българо-руските взаимоотношения тя съобщи, че всички шпионски кавги са се отразили отрицателно на усещането за България. “Надяваме се, че тази страница е затворена “, сподели Митрофанова.

Тя разяснява, че главната причина за нарастването цените на газа е забележителното увеличение на търсенето на електрическа сила. То е обвързвано с това, че доста страни възобновиха икономическия напредък.


10-годишният контракт на “Газпром” с “Булгаргаз” завършва в края на 2022 година тогава ще стартират и договарянията за идващия, добави тя. Газовите взаимоотношения с България са задоволително устойчиви.

“Много одобрявам България. Мисля, че в Европа няма друга такава страна, с която Русия да има толкоз тесни духовни и исторически връзки “, сподели още посланичката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР