Ревизията на наддоговорените дейности за 2021 г. по договорите за

...
Ревизията на наддоговорените дейности за 2021 г. по договорите за
Коментари Харесай

Ревизията на наддоговорените текущи ремонти на пътища продължава

Ревизията на наддоговорените действия за 2021 година по договорите за настоящ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа продължава.

Дейностите се ревизират от междуведомствена работна група, в която вземат участие консултант на министър-председателя, заместник-министри на районното развиване и благоустройството и на финансите, както и специалисти от двете ведомства.

Работната група проучва месечните, спомагателните и изключителните задачи, възлагани по договорите за поддържане на републиканските пътища. Други задания са да се извърши ценови разбор на тези задачи, както и да се откри точният размер на дължимите суми. Работната група би трябвало да откри още дали са признати със документи действия, които не дават отговор на заданията, и дали не са възлагани действия, които не са предмет на договорите за поддръжка.

В подписаните през октомври и ноември 2021 година съглашения с пътноподдържащите компании падежът на отговорностите по договорите изтича през юни и юли 2022 година Тоест периодите за разплащане по тези спомагателните съглашения изтичат в средата на годината.

Плащанията...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР