Рецидивист и малолетният му брат са задържани за извършен грабеж

...
Рецидивист и малолетният му брат са задържани за извършен грабеж
Коментари Харесай

Двама младежи нападнаха нападнаха 83-годишен дядо

Рецидивист и малолетният му брат са арестувани за осъществен обир и нахлуване на възрастен мъж. На 29.06.2018 година в 15,00 ч. в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал от гражданин на с. Септемврийци за нанесен побой на 83-годишен негов съселянин, който бил атакуван в дома му. Незабавно дошъл екип от чиновници на Участък Вълчедръм, който е направил оглед на място.

Според събраните първични данни, в нощните часове двама непознати нахлули в дома на възрастния човек и до момента в който спял, те направили кражба на хранителни артикули. Малко по-късно двамата наново проникнали в непознатата къща, нападнали и нанесли побой на стопанина и създали опит за обир на парична сума.

В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности по „ горещи” следи криминалистите влезнали в дирите на причинителите -22-годишен престъпно проявен и осъждан и 11-годишния му брат. Последвало е тяхното задържане и формиране на досъдебно произвеждане в РУ-Лом по чл.198, алинея 1 във вр. с член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР