Рецепти с глухарче за почистване на организма Глухарчето е многогодишно

...
Рецепти с глухарче за почистване на организма Глухарчето е многогодишно
Коментари Харесай

Рецепти с глухарче за прочистване на черния дроб

Рецепти с глухарче за разчистване на организма

Глухарчето е многогодишно тревисто растение, със мощен корен и може да бъде намерено на всички места: по поляни, в паркове, дворове.

Използват се цветовете, листата, стъблото и корена, т.е. цялото растение.

Глухарчето е отлично средство за пречистване на тялото.

Почиства кръвта от всички отрови и в това време я укрепва. Коренът е потвърден като ефикасен в битката с рака, той е по-добър от химиотерапията, защото химиотерапията унищожава всички кафези, до момента в който коренът от глухарче унищожава единствено злокачествените кафези, без да оставя последици за организма.

Може да се употребява и при проблеми с бъбреците, жлъчката, като почиства токсините, оказва помощ за намаление на кръвната захар, при запек, укрепва имунната система и оказва помощ при проблеми с черния дроб.

Цветовете се употребяват при болежка, за масаж, изключително при мускулни болки.

Листата се употребяват за приготвянето на чай, защото съдържат витамини. Употребяват се и за салата.

Рецепти с глухарче:
За чай: 1 супена лъжица листа на 200 мл вода. Залейте листата с гореща вода. Накиснете за 20 минути, по-късно пийте неподсладен 3 пъти дневно.

Втори вид: смесете равни елементи листа и корен и вземете 2 супени лъжици от сместа, залейте с 500 мл вряла вода. Настоявайте 15-20 минути, след което пийте 2 до 3 чаши дневно.

Вариант трети: 1 супена лъжица корен на 250 мл вода.

Масло от цветовете за масажиране на възпалени мускули и болки в ставите, само че може да се употребява и за суха кожа: събират се цветове от глухарче.

Измиват се, оставят се да изсъхнат за една нощ. На идната заран напълнете буркан с цветовете от глухарче, не пълнете буркана компактно, оставете 2 пръста свободни.

Залейте със зехтин. Затворете и оставете за 15 дни. Това масло се съхранява на мрачно и се употребява за масаж.

Чаена композиция за филтриране на тялото от отрови: една супена лъжица листа от глухарче, една супена лъжица орехови листа и една супена лъжица коприва. Вземете 2 супени лъжици от тази композиция и ги залейте с 500 мл вряла вода. Настоявайте за 20 минути, пийте по 2 чаши за разчистване на организма.

Чаена композиция при злокачествени болести (рак, тумори и кисти): равни елементи хвощ, корен от глухарче, равнец, пелин (бял пелин), червен кантарион. Залейте две супени лъжици от тази композиция с 500 мл вода. Настоявайте за 20 минути, след което пийте по 2 чаши дневно.

След 1 седмица приложимост се прави отмора от 5 дни, по-късно се пие още 7 дни и по-късно отмора от 5 дни. Процедурата се повтаря до излекуване. Тази примес унищожава злокачествените кафези, оказва помощ за основаването на нови кръвни кафези, укрепва организма и го детоксикира.

Вижте още: Сладкиш с шоколадова глазура – обичана рецепта

Тази композиция е потвърдена като ефикасна в ранните стадии на левкемия и паразити в организма.

От глухарчете може да се направи и сироп, който оказва помощ доста при кашлица и укрепва организма.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР