Ретроградните планети могат да направят цял ​​период от време опасен

...
Ретроградните планети могат да направят цял ​​период от време опасен
Коментари Харесай

Ретроградните планети през 2022

Ретроградните планети могат да създадат цялостен ​​период от време рисков и постоянно работят прикрито и ненадейно. Астролозите описаха по кое време и кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 година, до каква степен ще докара това и по какъв начин да се работи в такива интервали.
Ето кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 и защо би трябвало да внимавате:

Ретрограден Меркурий

Общо ще има четири интервала на назад придвижване на Меркурий:

• от 14 януари до 4 февруари
• от 10 май до 3 юни
• от 10 септември до 2 октомври
• от 29 декември до края на годината

Докато Меркурий е назадничав, ще се сблъскаме с компликации при правене на бизнес, работа и финанси. Планетата също по този начин дава отговор за осведомителните потоци, затова в такива интервали обстоятелствата ще бъдат изкривени. Можете да се доверите единствено на себе си и на най-близките си хора. Също по този начин ретроградният Меркурий ни изправя пред непредвидими спънки и проблеми, когато пътуваме, отиваме на непознати места, караме кола.



Ретроградна Венера

Венера ще бъде ретроградна тази година за първите 28 дни –  от 1 до 29 януари . За любовната сфера този пренос ще бъде ужасно тестване. Много хора ще открият, че е доста мъчно да намерят общ език в връзките си. Самочувствието също ще бъде изгубено. Планетата през този интервал ще ни накара да се съмняваме в себе си, в своята прелест и един в различен.

Ретрограден Нептун –  Планетата ще стартира противоположното си движение  на 28 юни и ще продължи до 4 декември . Бъдете деликатни през този интервал, защото хората могат да станат по-хитри и безпринципни. Това ще бъде разцветът на престъпността и измамите. Плюсът е, че можете да действате против агресорите по техни лични способи. Основното нещо е да не бързате със заключенията и да претегляте всяко свое решение.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР