Ресторант ANDRé, създаден от известния шеф-готвач Андре Токев, е ресторантът

...
Ресторант ANDRé, създаден от известния шеф-готвач Андре Токев, е ресторантът
Коментари Харесай

ANDRé - най-добрият ресторант за 2020

Ресторант ANDRé , основан от известния шеф-готвач Андре Токев, е ресторантът на годината в състезанието на списание “Бакхус ” за 2020 година Списъкът с спечелилите напълно не стопира дотук, като премията за авторска кухня отиде при Niko’las 0/360 с основен готвач Цветомир Николов, а оценката за винена листа, което се връчва от DiVino, бе обещано на ресторант The Sea Terrace , който се намира във Варна – едно от местата, които не би трябвало да пропускате в морския град.

Участниците в тазгодишния конкурс „ Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino “ , който се организира за 19-и път, са минали през предварителна селекция от журито, което включва експерти от винения и ресторантьорския бизнес, кулинарни публицисти и гурме ценители с опит. През тази година, цялостна с доста провокации, изключително за ресторантьорския бизнес, бях добавени и две нови категории – “Устойчив ресторант ”, където победител е бистро  Sage , и “Екзотична кухня ”, в която журитo присъди премията на Hamachi-ni . За „ Вкусно място “ беше определено – обичана наша спирка на ул. „ Асен Златаров “.

По традиция читателите също вършат своя избор, а тази година те излъчиха за собствен победител Ahora на началник Севда Димитрова. Отново посредством онлайн гласоподаване през уеб страницата на „ Бакхус “ в категорията “Балканска кухня ” завоюва ресторантът за гръцка кухня Mykonos , където в действителност е доста вкусно, а в случай че ви се яде хубава и прясна риба – това е мястото.

Наградите на спечелилите ще бъдат връчени на специфична гала на 9 декември и поради провокациите, тя ще премине с проведена вечеря, приготвена от самите заведения за хранене спечелили и ще бъде излъчена онлайн онлайн. Подробности за нея ще откриете на уеб страницата bacchus.bg.

 
5 обичани места за обяд, от които към този момент поръчваме и за у дома

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР