Ресорният министър Георги Гвоздейков разпореди пълна проверка. Той определя ситуацията

...
Ресорният министър Георги Гвоздейков разпореди пълна проверка. Той определя ситуацията
Коментари Харесай

ВИДЕО Хеликоптер прелетя опасно ниско над плаж "Градина", разпръсна "долари" с лика на Тато

Ресорният министър Георги Гвоздейков разпореди цялостна инспекция. Той дефинира обстановката като неприемлива. По информация на очевидци полетът е осъществен в събота сутринта, към 5:20 часа.

Свидетели описват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал освен извънредно ниско над хората, само че и над лодка. От машината били изхвърлени хартии с лика на някогашен ръководещ на страната - Тодор Живков.

„ Хеликоптерът се въртеше в продължение на 10-15 минути. След това си отиде. Кръжеше доста ниско. Имаше толкоз народ, че всички крещяха, викаха - лудница. Хвърчаха някакви хартии, които отидоха в морето ”, сподели свидетел.

„ Този, който е направил това нещо, би трябвало да мине и събере тези материали. Нека да помислят кои виновни институции да се намесят, тъй като това в допълнение замърсява плажа ”, уточни екскурзиантът от София Жаклин.

Хора са висели през вратите на хеликоптера. Предстои да бъде осъществена обстойна инспекция и в случай че бъдат открити нарушавания, ще се прегледа отнемането на лиценза на водача и на авиационния оператор, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР