Решенията, които предстоят да бъдат взети, ще бъдат максимално обосновани

...
Решенията, които предстоят да бъдат взети, ще бъдат максимално обосновани
Коментари Харесай

До дни ще има решения за затягане на мерките, обяви Янев


Решенията, които предстоят да бъдат взети, ще бъдат оптимално обосновани на информацията. Освен доцент Кунчев в експертния съвет влизат още 10 души. Управлението на здравната рецесия е в ръцете на здравните управляващи. Това разяснява пред Нова тв министър председателят Стефан Янев. От думите му стана ясно, че до дни ще има решение за стягане на ограниченията и че не всички ще са удовлетворени от това.

Решението се приготвя, ще бъде оповестено до няколко дни. Бизнесът би трябвало да работи, всеки би трябвало да бъде оптимално виновен и да взе защитни ограничения за себе си, е мнението на Стефан Янев. Предложенията на доцент АнгелКунчев са за цялостно ограничение на събития на закрито, а клиентите на заведения и фитнеси би трябвало да имат коронавирус документ.

Хотелиери и ресторантьори незабавно оповестиха, че са подготвени на митинги.

Не предвиждаме подобен вид ограничения, с които да задължаваме хората да се имунизират. Ваксината е единствения вид, при който може да се заразиш, само че да няма съдбовен излаз, акцентира още служебният министър председател. Той сподели още, че лечебните заведения не престават да се приготвят да поемат повече пациенти.

По отношение на имунизационната акция, той призна, че у нас ваксинираните са дребен %. Той се надява на положителното отношение на хората.

Попитан дали може да бъде още веднъж длъжностен министър председател, Янев съобщи: „ Да, в случай че е належащо имам тази подготвеност “.

От депутатите и техните решения заявиси дали изборите ще са две в едно, разяснява той.

Готови сме и за единия и за другия вид за избори, само че най-вероятно ще има усложнения за ЦИК и ще се наложи закупуването на още машини за гласоподаване. Всички съображения са на масата, в този момент към този момент зависи от депутатите, сподели още Стефан Янев.

По думите му се намираме в политическа рецесия. " Има раздалеченост сред жителите и партиите. Партиите не желаят да се преценяват с хората, връзката им с тях не е добра и това обуславя появяването на нови политически водачи и партии, които да я запълнят тази ниша ", счита Янев.

На въпрос дали би дал своя вот за политически план на Кирил Петков и Асен Василев, с цел да запълнят тази ниша, той отговори „ Да, несъмнено “. Бих се присъединил във всеки един план, които работи за България и би трябвало да престанем да персонализираме, добави Стефан Янев.

Не единствено Има Такъв Народ, само че и другите партии дават разнопосочни сигнали и най-вероятно разочароват своите гласоподаватели, и най-вероятно ще бъдат осъдени за това на идващите избори, счита още той.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР