Решението за увеличение на ядрения потенциал на Великобритания е свързано

...
Решението за увеличение на ядрения потенциал на Великобритания е свързано
Коментари Харесай

Великобритания обясни защо увеличава ядрените си ракети

Решението за нарастване на нуклеарния капацитет на Англия е обвързвано с възходяща опасност за сигурността на страната, сподели английският външен министър Доминик Рааб пред японския ефирен канал NHK, оповестява ТАСС.
" Нивото на опасност е несигурно и продължава да се усилва. Трябва да се уверим, че нашата сигурност е на съответно равнище ", съобщи Рааб пред японската социална телевизия. Като образци той уточни Иран, Северна Корея и Русия, като акцентира, че Англия " няма да падне под минималното равнище на въздържане, до момента в който има доста други страни, които към този момент имат или се стремят да имат оръжия ".
 Англия се готви да усили броя на нуклеарните си ракети Англия се готви да усили броя на нуклеарните си ракети
Очаква се английският министър председател Борис Джонсън да разгласи, че Англия ще усили броя на нуклеарните бойни глави, които има право да съх...
Властите в Обединеното кралство обявиха, че ще усилят качества на страната , като доведат общия брой на бойните глави до 260. В публикуваният " Изчерпателен обзор на Англия за сигурност, защита и външна политика за 2030 година се акцентира, че английското държавно управление подхваща такава стъпка в отговор възходящият брой софтуерни и доктринални закани " от редица страни, което принуждава Лондон да отговори на сходни провокации, като укрепи защитните си сили, осведоми ТАСС.
Освен това прегледът удостоверява желанието на английските управляващи да " актуализират нуклеарните възпиращи средства ". Като част от тази стратегия държавното управление ще размени балистичната ракетна система Trident (Трайдънт), която е въоръжена с подводници от клас Vanguard. Освен това, самите тези подводници ще бъдат сменени от подводници от клас Dreadnought до началото на 2030 година
Припомнете си какво сподели Борис Джонсън по тематиката - ТУК:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР